Delte ut et smil og varm kaffe

GA TID: Erik Rolén har stoppet opp og fikk varm kaffe av fra v. Miriam Lindås Hansen, Mille Linnerud Vinland og Selma Berg Johannessen.

GA TID: Erik Rolén har stoppet opp og fikk varm kaffe av fra v. Miriam Lindås Hansen, Mille Linnerud Vinland og Selma Berg Johannessen. Foto:

Onsdag var Else Kåss Furuseth på skolen og fortalte om psykisk helse. Dagen etter ga elevene ved Østersund ungdomsskole av sin egen tid i Fetsund sentrum.

DEL

– Jeg gravde dypt i lomma etter penger for jeg trodde de drev med innsamling, sa Erik Rolén da han ble bydd både gratis kaffe og gratis kake utenfor apoteket i Fetsund.

Han syntes tiltaket var veldig hyggelig og roste ungdommens engasjement.

– Vi eldre har noe å lære der, mente han.

For Miriam Lindås Hansen, Mille Linnerud Vinland og Selma Berg Johannessen var det hele en del av verdensdagen for psykisk helse som ble arrangert torsdag.

– Da gir vi et smil og vi gir av vår tid til våre medmennesker. Vi har pratet mye om dette på skolen og Else Kåss Furuseth fortalte om psykisk helse og om sin historie. Hun har opplevd en del, sa Selma mens hun delte ut både varme smil, kaffe og hjemmebakst til forbipasserende.

– De som stopper og har tid er veldig hyggelige, så det er koselig å stå her, fortsatte Mille.
Artikkeltags