Bru over nye E6 i Gudbrandsdalen har kollapset

Sjoa  20160217.
En ny limtrebro over nye E6 ved Sjoa i Gudbrandsdal kollapset onsdag med en tømmerbil oppå.
Broen av limtre ble montert i september i fjor som et ledd i utbyggingen av nye E6 i Gudbrandsdalen. 
Foto: Bård Bårdløkken / NTB scanpix

Sjoa 20160217. En ny limtrebro over nye E6 ved Sjoa i Gudbrandsdal kollapset onsdag med en tømmerbil oppå. Broen av limtre ble montert i september i fjor som et ledd i utbyggingen av nye E6 i Gudbrandsdalen. Foto: Bård Bårdløkken / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

En ny limtrebro over nye E6 ved Sjoa i Gudbrandsdal kollapset onsdag med en tømmerbil oppå

DEL

Broen av limtre ble montert i september i fjor som et ledd i utbyggingen av nye E6 i Gudbrandsdalen. Onsdag ettermiddag ved 14.30-tiden ble politiet varslet om kollapsen som skjedde da en lastebil kjørte over, opplyser politiet i Gudbrandsdal. Føreren er skadd og fraktet til sykehus.

– Dette skjedde inne på anleggsområdet. Broen er ikke åpen for fri ferdsel, men brukes av anleggstrafikk i forbindelse med utbyggingen av E6, sier operasjonsleder Ann Karin Sundgården til NTB.

Sjåføren av lastebilen ble fraktet til sykehus på Lillehammer. Skadeomfanget er ikke kjent.

Ifølge Gudbrandsdølen Dagningen ble trekonstruksjonen montert i september i fjor. Den er en av totalt seks trebroer levert av Moelven Limtre AS til den nye motorveien. Den er 45 meter lang, 5 meter bred og skulle etter intensjonen bare fungere som en atkomst til dyrket mark og skog. (©NTB)

Artikkeltags