Kvinne omkom etter å ha blitt funnet livløs i Glomma

Foto:

Onsdag kveld ble en kvinne i 20-årene funnet livløs i Glomma.

DEL

Torsdag morgen bekrefter operasjonsleder Kari Monsen i Øst politidistrikt at livet til kvinnen i 20-årene ikke sto til å redde. Det melder NTB.

Klokka 22.13 onsdag kveld opplyste politiet at det var funnet en livløs person i Glomma ved Årnes, og at helsepersonell hadde startet med hjertelungeredning. To timer senere meldte politiet at kvinnen var blitt fraktet til Ullevål sykehus og at tilstanden var kritisk.

Politiet fikk ved 06-tiden torsdag morgen melding fra sykehuset om at kvinnen var død.

– Kvinnen er i begynnelsen av 20-årene, og er utenlandsk statsborger. Så vidt politiet vet har kvinnen ingen pårørende i Norge, men dette er noe vi nå undersøker nærmere. Pårørende er således ikke varslet om dødsfallet, skriver politiet i en pressemelding.

– Vi har ikke opplysninger om noe kriminelt, men vi gjør våre undersøkelser, sier operasjonsleder Monsen i Øst politidistrikt til NTB.

Onsdag kveld fikk politiet inn flere meldinger om rop og plasking fra elva. Disse tok de på alvor umiddelbart, og iverksatte leteaksjon.

– Vi tar dette på alvor siden det er flere som har ringt oss og fortalt at de har hørt rop, sa operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Årstein til Romerikes Blad da søket var i gang onsdag kveld.


Artikkeltags