Travel natt for politiet – se oversikten: Snurret på E6 i stjålet bil – alle tre løp fra stedet

SOLID TRØKK: Den ene av de tre bilene som var involvert i ulykken på E6 like etter klokka 05 tirsdag blir her tauet bort av Viking.

SOLID TRØKK: Den ene av de tre bilene som var involvert i ulykken på E6 like etter klokka 05 tirsdag blir her tauet bort av Viking. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bilen som kom bak stanset og satte på nødblink, men ble selv påkjørt.

DEL

Politiet på Romerike hadde en hektisk start på det nye året, ifølge operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt.

– Det har vært mange oppdrag, men heldigvis ikke så mange store hendelser. Fordi dette var første nyttårsnatt med  så stort politidistrikt er det vanskelig å si om det har vært flere hendelser enn normalt, men det har iallfall vært langt travlere enn enn normal lørdagsnatt, slår han fast.

Satte seg inn i bil i fart

Her er oppdragene politiet rykket ut på natt til 1. januar 2019:

00.00: Flere klager på fyrverkeri, men uten at politiet hadde kapasitet til å reise ut på alle.

00.38: Slåsskamp utenfor pub i Storgata i Lillestrøm. To lokale menn i slutten av tenåra ble bortvist.

01.30: En kar som var ute og kjørte ganske sakte ved Brensmork i Eidsvoll opplevde at en fremmed mann plutselig satte seg inn i bilen.

– Føreren fikk vedkommende – en beruset kar i 30-åra – ut av bilen og tok kontroll på ham til politiet kom og kjørte ham i arresten, opplyser Finn Håvard Aas.

01.53: Krangling utenfor pub på Jessheim, to menn i 20-åra fra Jessheim ble bortvist.

02.20: Slagsmål med flere personer involvert på Jessheim.

– Vektere tok kontroll på noen av dem, og én person ble tatt med i ambulanse etter å ha fått et slag i hodet. Det er foreløpig uvisst om det opprettes sak, opplyser operasjonslederen.

02.25: En lokal kar i slutten av tenåra ble bortvist fra Lillestrøm på grunn av dårlig oppførsel, men etterkom ikke pålegget og ble kjørt i arrest. Blir anmeldt for forholdet.

Truet med kniv på fest

02.27: Slasskamp på en adresse på Dal i Eidsvoll, en lokal mann i slutten av tenåra truet med kniv etter å ha kommet i klammeri med andre på stedet.

– Her ble det iverksatt en liten politiaksjon, og vi fikk etter hvert kontroll på mannen og kjørt ham i arrest. Han blir nå anmeldt for truende atferd. Heldigvis ble ingen skadd, forteller Finn Håvard Aas.

02.34: Politiet fikk melding om slagsmål på Jessheim. Lokal mann i 20-åra ble kjørt til sykehus for sjekk etter å ha fått et kutt i bakhodet.

– Omstendighetene er foreløpig litt uklare med hensyn til hvem som er mistenkt og hvem som er fornærmet, sier operasjonslederen.

04.06: Naboer klaget på høy musikk, roping og bråk fra et nachspiel på Råholt. Deltakerne fikk pålegg av politiet om å avslutte festen.

Stakk fra ulykke

05.13: Politiet fikk melding om en bil som hadde snurret på E6 nordgående ved Jessheim.

– Tre personer løp fra bilen, og bilen som kom bak stanset og satte på nødblink, men ble selv påkjørt av en tredje bil. Politiet fikk tak i de tre som stakk fra stedet, men ingen erkjente å ha kjørt bilen, som angivelig vat stjålet, opplyser Finn Håvard Aas.

Alle tre ble pågrepet og satt i arrest.

Ambulanse og brannvesen kom også til stedet.

– Ambulansepersonell tok hånd om flere som var involvert i ulykken, men skadeomfanget er uvisst, forteller operasjonslederen.

Det skal ha vært glatt på stedet, og veien ble sperret i nordgående retning som følge av hendelsen.

RB-fotograf Remi Presttun forteller ved 07.40-tida tirsdag at alle de tre involverte bilene nå er brakt til inntauingstomta på Dal i Eidsvoll.

– De har fått seg en skikkelig trøkk, og den ene bilen er totalvrak, forteller han.

05.48: En bil snurret og havnet i autovernet ved Andelva bru på E6 sørgående i Eidsvoll. Underkjølt regn gjorde at det var glatt på stedet.

– Det var ingen personskader og politiet var ikke på stedet, men bilen var ikke kjørbar og måtte berges, sier Aas.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken