Omsatte for 14,4 milliarder i fjor – lyser ut 17 nye stillinger

ANSETTER: Konsernsjef Bjørn Maarud og Bertel O. Steen skal fylle 17 nye stillinger.

ANSETTER: Konsernsjef Bjørn Maarud og Bertel O. Steen skal fylle 17 nye stillinger. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Bertel O. Steen er i gang med å bygge nytt hovedkontor og hovedlager på Romerike. Nå har de i tillegg utlyst 17 nye stillinger.

DEL

En rekke stillinger skal fylles i bilkonsernet etter at konsernsjef Bjørn Maarud tidligere i år varslet økt satsing på nye tjenester.

Selskapet har derfor lyst ut 17 nye stillinger, der de blant annet etterlyser ny direktør for strategi og forretningsutvikling, direktør for finans og controlling samt direktør for kvalitet, HR og compliance.

– Digitaliseringen i samfunnet åpner for nye produkter og tjenester også i bilbransjen. Bertel O. Steen posisjonerer seg for morgendagen ved å ha riktig kompetanse for å utvikle og styrke vår virksomhet. Derfor lyser vi nå ut mange nye og spennende stillinger i konsernet, sier konsernsjef Maarud i en pressemelding.

Bygger stort på Romerike

Tidligere har RB skrevet om bilkonsernets prosjekter både på Lørenskog og Berger som har en totalverdi på over en halv milliard kroner.

I november startet Skanska byggingen av det som skal bli nytt logistikksenter og hoveddistribusjonslager for Bertel O. Steen på Berger.

Kontrakten mellom bilkonsernet og Skanska var verdt 220,5 millioner kroner, opplyste partene da avtalen var inngått.

Lageret er planlagt å stå ferdig i 2019.

Forhandler: i Solheimveien i Lørenskog skal Bertel O. Steen bygge et nytt forhandlerbygg. Illustrasjonen viser et forslag til hvordan bygget kan se ut.Skisse: Dark arkitekter

Forhandler: i Solheimveien i Lørenskog skal Bertel O. Steen bygge et nytt forhandlerbygg. Illustrasjonen viser et forslag til hvordan bygget kan se ut.Skisse: Dark arkitekter

I tillegg er konsernet i gang med byggingen av det nye hovedkontoret i Solheimsveien i Lørenskog.

Størrelsen på bygget er på mellom 4.000 og 7.000 kvadratmeter og den samlede prisen på mellom 150 og 200 millioner kroner, opplyste Maarud i februar.

Pengemaskin

Bertel O. Steen AS er blant Romerikes absolutt største pengemaskiner, viste en oversikt Romerikes Blad presenterte i september i år.

Da viste regnskapene for 2016 inntekter på hele 14,4 milliarder kroner med et resultat på 505 millioner kroner.

Dette er noen av stillingene Bertel O. Steen har utlyst på Romerike:

  • Direktør strategi og forretningsutvikling
  • Forretningsutvikler
  • Tjenestedesignere
  • Head of Digital Product Development (ScrumMaster)
  • Marketing automation manager
  • Traffic manager
  • Direktør finans og controlling
  • Direktør kvalitet, HR, compliance

Artikkeltags