I fjor kom 2.000 personer hit – nå forsøker de igjen

FYLLER TAKET: Tom Espeland i Mobile Kjeller og Adele Dahl fra Bavaria arrangerer Bilens dag på Strømmen storsenter på lørdag.

FYLLER TAKET: Tom Espeland i Mobile Kjeller og Adele Dahl fra Bavaria arrangerer Bilens dag på Strømmen storsenter på lørdag. Foto:

Lørdag fylles taket på det gamle parkeringshuset ved Strømmen storsenter igjen av nye biler.

DEL

Som de to siste årene arrangeres «Bilens dag» på Strømmen storsenter. De vil blant annet flere nyheter bli vist fram for første gang i Norge.

– Det vil med andre ord si at «Bilens dag på Romerike» på taket av p-huset på Strømmen Storsenter blir første visning av flere bilmodeller, sier Tom Espeland som er en av arrangørene og daglig leder i Mobile Kjeller.

Totalt er det 11 bilforhandlere fra området Lillestrøm og omegn som kommer med 23 forskjellige bilmerker.

– Med det så tror vi at det ikke er noen annen lokal bilutstilling i Norge som viser en større bredde, hevder Espeland.

I år som i fjor vil det også være en egen avdeling kun forbeholdt elbiler.

En av årets store nyheter er likevel et tilbud til barna som kommer til arrangementet.

– Vi utvider tilbudet og aktiviteter med blant annet «Formel 1» billøp for de yngste barna fra 11.00 til 13.00. Her blir det også premier.

Medarrangør Adele Dahl hos Bavaria forteller det er det gode samarbeidet med Strømmen storsenter som gjør at de har muligheten til å gjennomføre arrangementet.

– Målet er at alle kunder skal kunne gå rundt i ro og fred å se på hva som finnes av alternativer, sier hun.

Både Espeland og Dahl berømmer også de andre bilforhandlerne som er med på arrangementet.

– Bilforhandlerne i Lillestrøm og omegn har et veldig godt samarbeid, og står sammen som ett under «Bilens dag på Romerike». Vi bruker en god del tid sammen gjennom hele året for at dette arrangementet skal bli en god opplevelse for dem som tar turen denne dagen.

Artikkeltags