Gå til sidens hovedinnhold

Banken flytter virksomheten og slår sammen to bankfilialer til én

Artikkelen er over 3 år gammel

I løpet av oktober vil Totens Sparebank samlokalisere sine to kontorer i Eidsvoll i nye lokaler på Råholt.

Det er kontorene i Sundet og på Råholt som vil komme under samme tak i nye lokaler rett ved Eidsvoll verk stasjon. Den nye adressen blir Gladbakkgutua 28, heter det i en pressmelding fra Totens Sparebank.

Tar med filosofien

– Vi går på jobb hver dag med et ønske om å hjelpe kundene med gode råd og god service når de er i kontakt med banken. Fra mandag 16. oktober tar vi med oss denne filosofien til de nye lokalene på Råholt, der vi som kommunens lokalbank fortsatt skal satse på tilgjengelighet, kompetanse og korte beslutningsveier, sier Åsmund Eidskrem, avdelingsbanksjef for Totens Sparebank i Eidsvoll.

Kundene vil beholde sin faste rådgiver og treffe banken og rådgiveren på samme telefonnummer og epost som tidligere. På Råholt vil det bli mulig å gjøre både kontantuttak og innskudd via selvbetjeningsautomat.

 

Vil beholde minibank

I Sundet ønsker banken å finne lokaler for plassering av minibank for kontantuttak, slik at dette tilbudet kan opprettholdes.

– Endringen vil medføre et større fagmiljø for rådgiverne i en situasjon der kravet til kompetanse og god rådgivning øker. Bankene satser jo mye på digitale flater, og vi opplever også at kundeatferden er i endring. Vi tilpasser oss denne utviklingen, men er opptatt av at digitale løsninger skal være et supplement til god personlig service og tilgjengelige rådgivere,sier avdelingsbanksjef Eidskrem i pressemeldingen.

I slutten av mai la Totens Sparebank ned filialen i Feiring.

Kommentarer til denne saken