Luksushytta har ligget ute for salg i flere år: Nå er flere mulige kjøpere på banen

LUKSUSHYTTE: Interessen for luksushytta til 5 millioner kroner ved Mjermen i Søndre Høland har tatt seg opp den siste tiden.

LUKSUSHYTTE: Interessen for luksushytta til 5 millioner kroner ved Mjermen i Søndre Høland har tatt seg opp den siste tiden. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Flere snuser på den dyreste hytta på Hemnes.

DEL

(Indre Akershus Blad): For i underkant av 5 millioner kroner er det mulig å sikre seg en fritidseiendom på 319 kvadratmeter fordelt på to plan ved Mjermen i Søndre Høland. Men til tross for høy standard, nærheten til vannet, tinglyste båtplasser, flotte uteområder, fine turområder og nedsatt pris har det så langt ikke lykkes å finne kjøpere.

Eiendomsmegler Vegard Tønsberg i Eie Eiendomsmegling Bjørkelangen har likevel godt håp om å finne en ny eier til Aurskog-Hølands desidert dyreste og mest luksuriøse fritidseiendom.

– Vi får stadig henvendelser og er i dialog med interessenter. Men i denne prisklassen tar gjerne salgsprosessen litt tid. Det er ikke hver dag det selges hytter til bortimot 5 millioner kroner i Aurskog-Høland. Andre steder i kommunen selges nye hytter for 2–3 millioner kroner, fastslår Tønsberg.

– Hvilke salgsargumenter bruker du når noen melder sin interesse for luksusen ved Mjermen?

– Størrelsen, stilen, kvaliteten og beliggenheten er helt spesiell. Hovedboligen er flott innredet med storslått stue, en meget tiltalende kjøkkenløsning med bardisk, fire store soverom, to delikate baderom, en herlig badstue og flere ildsteder. Også i tilleggsdelen er det mange rom og fasiliteter med høy standard.

– Hvor mye ville det kostet å bygge denne fritidsboligen i dag?

– Jeg vil anslå at det ville kostet 8–9 millioner kroner. Den tekniske verdien er 8,2 millioner kroner. Sånn sett bør prisantydningen være innenfor det markedet er villig til å betale, sier eiendomsmegler Vegard Tønsberg i Eie Eiendomsmegling Bjørkelangen.

Artikkeltags