Ber om mer penger til Hagen-etterforskning

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Men nå må politiet ha mer penger til etterforskningn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober. Politiet mener hun ble bortført fra sitt hjem i Sloraveien i Lørenskog. Men nå må politiet ha mer penger til etterforskningn. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi er et betydelig antall som jobber med denne saken, og vi vil holde trykket oppe, sier politiinspektør Tommy Brøske.

DEL

Øst politidistrikt vil be Politidirektoratet om ekstra midler til etterforskningen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning i Lørenskog i fjor høst.

– Vi er et betydelig antall som jobber med denne saken, og vi vil holde trykket oppe, sier politiinspektør Tommy Brøske til NRK.

– Vi forbereder en henvendelse til Politidirektoratet om tilførsel av ekstra midler for å håndtere kostnader knyttet til etterforskningen. Ettersom vi er i en prosess med å utarbeide henvendelsen, har vi foreløpig ingen ytterligere kommentarer til dette, sier politiinspektør Tommy Brøske til kanalen.

Anne-Elisabeth Hagen ble sist sett 31. oktober i fjor. Etter det har det ikke vært noen bevis på at hun er i live. Det har heller ikke vært noen ny kontakt etter mandag 11. februar da gjerningspersonene tok i bruk en ny måte å kommunisere på.

Politiet har tidligere bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta i bortføringssaken.

Artikkeltags