• Se direkte fra søket i videovinduet øverst!

Det opplyser politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Milliardærfrue Anne-Elisabeth Hagen har vært savnet siden 31. oktober i fjor. Politiet har etterforsket saken som en antatt kidnappingssak med ukjente gjerningsmenn, men foreløpig har de ingen gjennombrudd i saken.

Mandag opplyser Øst politidistrikt at det ikke har vært noen kontakt med antatt motpart, og at det heller ikke har kommet livsbevis.

Politiets etterforsking fortsetter imidlertid med samme styrke.

– Politiet gjør i dag ytterligere undersøkelser ved eiendommen i Sloraveien, i Langvannet og Vesletjernet – og i terrenget rundt. Søkene vil pågå i inntil tre dager, opplyser han.

Kriminalsøkshunder vil søke på Hagens eiendom og i terrenget rundt.

Søkene i Langvannet og i Vesletjernet vil skje ved hjelp av båt.

Vesletjern er et populært badevann i Fjellhamarskogen, ikke langt fra Hagen-familiens bolig i Sloraveien.

Brøske opplyser at de nye undersøkelsene ikke skjer fordi det foreligger ny informasjon i saken, men at det er planlagte undersøkelser.

Hundesøkene gjøres i forlengelsen av tidligere søk på og ved eiendommen i Sloraveien og i Langvannet, og har ikke vært mulig å gjennomføre tidligere blant annet på grunn av snø og is.

– Det er slik at omfattende politietterforskninger ikke kun gir svar, de avdekker også nye spørsmål som må undersøkes. I de fleste store etterforskninger er det behov for å gjøre både nye undersøkelser og etterundersøkelser. Det er også tilfellet i denne saken, melder Brøske, som opplyser at politiet ikke vil kommentere saken ytterligere.

Politiet har ingen ytterligere kommentarer til søkene som nå pågår.