Gå til sidens hovedinnhold

Ny singel fra Uglesett

Uglesett spiller tungrock og synger på norsk. Tekstene er visuelle og direkte, og omhandler historier og hendelser som får dem selv til å le.

Innsendt

Bandet øver i eget studio på Leirsund på Romerike og består av Vegar Carlsen på trommer, Kester Bandlien på vokal, Ingar Sommerud på bass og Yme Kvistedal på gitar. Dette er rutinerte gutter som i en årrekke har laget liv og røre på scener på Østlandet.

Uglesett vil slippe sitt debut album en låt av gangen, med ny singelutgivelse hver måned frem til sommeren. Låten Sint ung mann søker likesinna er den tredje i rekken, og handler om å finne en make når mann er født med ett alt for høyt og negativt ladet testosteronnivå.

Uglesett debuterte november 2019 med singelen Selvtekt og konsert på Vintermyggen i Lillestrøm Kultursenter. Bandet har siden spilt på Megafon i Skien, Vaterland i Oslo, GreniSkogRock på Nes og Jam for Rights i Lillestrøm. Den ufrivillige covid-19 turnepausen benyttes til å ferdigstille innspillingene til debutvinylen.

Om Uglesett

Uglesett spiller hardrock og synger på norsk. Tekstene er visuelle og direkte, og omhandler historier og hendelser som får dem selv til å le. Bandet øver i eget studio på Leirsund og består av Vegar Carlsen på trommer, Kester Bandlien på vokal, Ingar Sommerud på bass og Yme Kvistedal på gitar. Dette er rutinerte gutter som i en årrekke har laget liv på scener på Romerike og Østlandet.

Kommentarer til denne saken