(NETTAVISEN): Til slutt måtte nok en kjendis ta av seg masken og avsløre sin identitet i «Maskorama».

Etter at alle de syv kjendisene hadde fremført hvert sin låt, var det Snøroboten som endte opp med å få færrest stemmer av seerne. Snøroboten måtte dermed ta av seg masken, og det viste seg å være Fantorangen.

Selv om det var barne-tv karakteren Fantorangen som ble den andre til å ryke ut av konkurransen, tok han det med et smil.

– Det hadde dere ikke trodd det, sa han fra scenen.

– Sykeste jeg har vært med på i hele mitt liv, svarer Marion Ravn.

Seersuksess

«Maskorama» er virkelig blitt en publikumsfavoritt blant det norske folk de siste årene. Det var hele 1.016.000 nordmenn som fikk med seg «Maskorama»-premieren forrige lørdag.

Prosjektedaktør i «Maskorama», Jan Egil Ådland, var godt fornøyd med starten.

– Over én million seere i helgen er en veldig fin start med tanke på hvor sterke TV 2 har vært de siste ukene, og nå skal vi bare bygge videre på den flotte premieren, fastslo Ådland.

– Jeg håper og tror vi skal få med oss enda flere seere videre gjennom sesongen, la han til.

Les også: «Maskorama» gruste «Skal vi danse» på premieredagen

Til tross for å tiltrekke seg et stort antall seere, nådde «Maskorama»-premieren imidlertid ikke helt opp til fjorårets tall. Da var det 1.157.000 nordmenn som fikk med seg den aller første episoden .

Under premieren måtte også den aller første kjendisen ta av seg masken, og etter at alle kjendisene hadde fremført hver sin låt var det til slutt Hytta som skulle vise seg å få minst tv-tid i årets sesong.

Det viste seg å være Birgit Skarstein som gjemte seg inne i Hytta.

– Det har vært så utrolig kult å være med. Jeg har lært så utrolig masse, for en reise av farger, glitter, musikk og stats, sa hun til Nettavisen etter å ha avslørt sin ekte identitet.

Nye endringer

I likhet med de tidligere sesongene, er det fortsatt åtte nye, hittil ukjente, kjendiser som skal kjempe om å beholde masken så lenge som mulig.

Men i år er det også for første gang gjort noen endringer fra fjorårets sesong.

I år får nemlig det velkjente detektivpanelet hjelp av én gjestedetektiv, som skal hjelpe dem med å finne ut hvem som skjuler seg bak maskene.

Kveldens gjestedetektiv var skuespiller og programleder Selma Ibrahim karlsen.

– Det er så stas å være her. Jeg jobber jo mye i NRK Super hvor jeg kjenner til noen andre kjendiser enn det dere gjør, sier hun rettet mot detektivpanelet og legger til at hun håper hun forhåpentligvis kan komme litt forslag om kjendiser de ikke kjenner til.