Liudmila Voida fra Fetsund fortsetter arbeidet med kulturutveksling mellom landene i sitt hjerte. Nok en gang stilles norske motiver ut byen Grodno(Hviterussland).
Voida har arrangert utstillinger med fotografer fra Hviterussland i Lillestrøm kunstforening, Skedsmo bibliotek og Fet kunstforening - og medlemmer i nevnte kunstforeninger har stilt ut i byen Grodno der Voida bodde før hun flyttet til Fet.

I februar i fjor stilte medlemmer i fotoklubben Grodno ut sine arbeider i Galleri Vinkelen, og i forbindelse med utstillingen besøkte medlemmer av fotoklubben Marina Zavinovskaya, Sergey Borushko og Nikolai Serebryakov Norge - og alle tre ble svært inspirert av norsk vinterlandskap som var på sitt vakreste med klarvær og kuldegrader. Resultatet vises nå i Grodno fotoklubbs lokaler. Utstillingen er blitt omtalt i lokale aviser og på TV. Utstillingen varer fra 11. desember til 31. desember 2019.
Høsten 2020 planlegger Voida separatutstilling i Galleri Vinkelen ved Fetsund lenser, og samtlige 100 medlemmer i Grodno fotoklubb vil bli invitert til åpningen.
Dette fantastiske landet inspirerer meg, og det er noe jeg ønsker å dele med mine fotovenner i Hviterussland, sier Liudmila Voida om kulturutvekslingen og Norge.