(Nordlys)

Søndagskupongen består av seks kamper fra eliteserien, fem kamper fra 1. divisjon og én kamp fra 2. divisjon.

Molde banket Stabæk 3-0 hjemme sist, men på bortebane har de vært elendig denne sesongen. Det er vanskelig å se for seg at Ole Gunnar Solskjærs mannskap skal bli det første laget som vinner mot Brann i Bergen. Brann er en av bankerne våre på søndagsbongen sammen med Haugesund, Rosenborg, Kristiansund, Tromsø og Nest-Sotra.

Følg Spillsenteret på Facebook!

Under spillboksen finner du analyser av samtlige tolv kamper på lørdagskupongen. Innleveringsfristen er søndag klokken 1755.

Søndagens dobbelttips: Tromsø har los på medalje

Søndags råtips: Sogndal får ikke noen walkover mot Florø

Søndagens VM-tips: Spania vinner på rutinen

Søndagens VM-tips: Kroatia knuser Hareides VM-drøm

Trav: Spill på dagens travløp hos BA!

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

 

1. Stabæk - Haugesund B

Stabæk har bare vunnet to kamper denne sesongen, og ettersom Start har begynt å vinne fotballkamper er nedrykksfaren i aller høyeste grad til stede i Bærum. Her møter de eliteseriens nest beste hjemmelag. Haugesund imponerer, og lukter på medalje.

2. Brann - Molde H

Jeg er frekk nok til å la H'en stå alene her. Dette Brann-laget slipper ikke inn mål, og de har en evne til å få det ene målet de trenger for å vinne. Og Molde har en tendens til å trøble i Bergen. Har tapt fire av de fem siste på Brann Stadion.

3. Kristiansund - Sarpsborg 08 H

Sarpsborg hadde seieren i lommen hjemme mot Tromsø sist, men klarte likevel å tape. Sarpingene er for varierende til å kunne henge med i toppen. Her møter de et kruttsterkt hjemmelag, som garantert er revansjelystne etter bortetapet mot Start.

Følg Spillsenteret på Facebook!

4. Ranheim - Start H(B)

Ranheim fikk juling av Godset i Drammen, men på hjemmebane er askeladdene gode. Odd, Molde og Sarpsborg har i tur og orden fått bank i bartebyen, og Brann er fortsatt det eneste laget som har vunnet der. Men «Rekdal-effekten» har slått inn over Sørlandet.

5. Sandefjord - Rosenborg B

Sandefjord stoppet tapsrekken på åtte kamper da de klarte 1-1 i Bodø. Men fortsatt har de bare vunnet én kamp denne sesongen, og Rosenborg skal være en umulig motstander for hvalfangerne.

NB! Onsdag kan du stike av med 28 millioner i Vikinglotto. Lever kupongen her

6. Tromsø - Odd H

Simo Valakari fortsetter å trylle frem resultater i TIL. Fire seire på de fem siste kampene har sendt «Gutan» rett opp i medaljestriden. Tromsøs hurtige angripere kan skape mye trøbbel for et Odd-lag som ikke har vunnet en kamp siden 16. mai.

Sjekk søndagens dobbelttips:

Tromsø har los på medalje 

7. Florø - Sogndal U(B)

Florø ligger helt sist i 1. divisjon, men er skumle på hjemmebane. Ti av elleve poeng har blitt tatt på eget gress. Men Sogndal blir en stor utfordring. Eirik Bakkes mannskap sto med fem seire på rad før de spilte 0-0 mot Jerv forrige helg.

Les også: Sogndal får ikke noen walkover mot Florø

8. HamKam - Tromsdalen H(B)

To lag med motsatt formkurve. Nyopprykkede HamKam var friske innledningsvis, men har sluknet helt. Tromsdalen har løftet seg etter en begredelig start. Nordlendingene vant sin fjerde strake kamp da de slo Florø på hjemmebane sist.

9. Levanger - Ullensaker/Kisa U(B)

Levanger var heldige som fikk seg poeng mot Åsane. Ligger stadig på nedrykksplass, og må snart begynne å vinne. Ull/Kisa har lagt seg i playoff-sonen etter noen sterke kamper de siste ukene. Denne er åpen, men bortelaget er små favoritter.

10. Nest-Sotra - Kongsvinger H

Nest-Sotra er i dytten for tiden. Har slått Aalesund og Viking hjemme, og klarte i midtuken uavgjort borte mot sterke Mjøndalen. Kongsvinger sto med fire seire på rad, før de tapte 1-2 hjemme mot tabelljumbo Strømmen. Jeg tror Nest fortsetter sin fine form.

11. Sandnes Ulf - Åsane H(UB)

Ulf er i elendig form, og akkurat nå virker opprykk som en fjern drøm. Nå har de fem kamper uten seier. Poengfangsten er ikke stort bedre i Åsane, men oransjetrøyene har levert gode kamper i Sandnes før. Vant to år på rad før det ble 3-3 i fjor.

12. Fredrikstad - Grorud H(U)

Per Mathias Høgmo har ikke fått helt skikk på Fredrikstad. Fortsatt går de på noen idiotiske smeller, men pilen peker i alle fall oppover. Ligger poenget bak serieleder Raufoss. Grorud henger med i toppen de også, og kan skape trøbbel på Fredrikstad stadion.