Dilan (22) prøver seg i «The Voice»: – Jeg har nervene under kontroll

Dilan Muhammad drev tidligere med kampsport. Fredag er 22-åringen fra Hakadal klar for knockout i «The Voice» på TV 2.

DEL

På den innledende «blind audition» imponerte Dilan stort med sin tolkning av Justin Biebers «Love yourself». Tre av fire mentorer – Lene Marlin, Morten Harket og Martin Danielle – snudde seg.

Tok utfordringen

«Dette var ikke nødvendigvis den beste låta for din stemme, men jeg hører hva som bor i deg og ser veldig en vei videre for deg. Er du hypp på en utfordring, eller?» spurte Martin.

Det var Dilan, som valgte nettopp Martin som sin mentor.

I knockout-rundene setter mentorene sammen to og to av sine deltakere. Bare én av dem går videre, men den andre kan stjeles av de andre mentorene.

Store forventninger

Dilan skal fredag synge «Used To Have It All» av Fais & Afrojack. Han skal i knockout mot Viktoria Birkeli (20) fra Oslo, som skal synge «Pray» av Sam Smith.

– Hvilke forventninger har du foran fredagen?

– De er ganske store, men det viktigste er at de som hører på, liker det de hører. Både mentorer og publikum.

Dilan har sunget siden han var liten gutt, men en periode  var det kampsporten MMA (mixed martial arts) som hadde prioritet.

På landslaget

– Jeg trente MMA i tre-fire år og kom på amatørlandslaget etter bare ett år. Men jeg sluttet med det da det ikke lot seg kombinere med jobb.

– Nå satser du på slå knockout på Viktoria i stedet?

– He he, det blir ikke lett, for hun er veldig flink. Jeg har uansett nervene under kontroll. Å ha ro og fokus er noe jeg har med meg fra MMA.

– Du vil satse på sangen nå?

– Drømmen er at noen skal oppdage meg ut fra det jeg har vist i «The Voice». Jeg har lært mye av Martin som jeg tar med meg enten jeg går videre eller ikke. Og uansett hvem som vinner på knockout, så er vi venner etterpå, akkurat  som i kampsportringen, sier Dilan Muhammad.

Jenteduo neste fredag

Romerikes Blad har tidligere skrevet om de to jentene fra Romerike som er klare for knockout.

Også Jeanette Vik (31) fra Nordkisa er på Martins lag, mens Emilie Aasvangen (25) fra Skogbygda i Nes er blitt en del av laget til Morten Harket. Jeanette og Emilie skal i aksjon neste fredag, da det er klart for den siste knockout-runden.

MOTSTANDEREN: Viktoria Birkeli er Dilans motstander i fredagens knockout. Her er de sammen med programleder Øyvind Mund.

MOTSTANDEREN: Viktoria Birkeli er Dilans motstander i fredagens knockout. Her er de sammen med programleder Øyvind Mund. Foto:

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din forening, ditt kultursted osv., både på nett og i papir

Artikkeltags