Gå til sidens hovedinnhold

LSK-stjernen etter flydramaet: – Ubehagelig

Artikkelen er over 3 år gammel

Krasjet nesten med et oppvisningsfly.

(Nettavisen): De norske fotballjentenes hjemkomst fra Irland ble av det dramatiske slaget da deres SAS-fly holdt på å krasje med et oppvisningsfly på Sola lørdag.

Flyet måtte avbryte landingen da de nesten krasjet med et annet fly under flystevnet i Rogaland.

Situasjonen skal ha føltes veldig dramatisk for fotballjentene ombord på flyet.

- Ja, det gjorde jo det. Vi var på vei ned da flyet plutselig skar opp og til høyre med en brå bevegelse. Og så så vi ut vinduet et fly som passerte oss i motsatt retning. Så det ble jo snakkisen da vi landet landet, sier Terje Skeie, som er medieansvarlig for kvinnelandslaget, til TV 2.

Les merNorge beseiret Irland

Han forteller at kapteinen var kjapp til å forklare hva som nettopp hadde skjedd, og fikk roet ned passasjerene ombord i flyet.

En annen som opplevde den ekle situasjonen var Guro Reiten.

– Vi var på tur ned til landing, plutselig så skyter flyet fart oppover. Da vi kikket ut ruten så vi et fly som er veldig nært. Det var en ubehagelig opplevelse, sier Reiten til Nettavisen om hendelsen.

Hun forteller at folk likevel var veldig rolige ombord i flyet.

– Det ble selvfølgelig snakket om da vi landet, men det gikk jo bra. Nå har vi fokus på returkampen mot Irland som spilles på tirsdag og som vi må vinne, sier LSK-stjernen.

Situasjonen satte også en støkk i Maria Thorisdottir:

– Det var en dramatisk opplevelse. Det var en fredelig landing, og rett før vi skulle lande tok flyet en syk sving til høyre og satte farten opp igjen. Da vi så til venstre, passerte et fly sykt nærme. Hadde ikke flyet snudd unna... Jeg vil ikke tenke på hva som hadde skjedd, sier Chelsea-spilleren til TV 2.

De norske fotballjentene var på vei hjem etter å ha slått Irland 2-0 i Dublin, etter to scoringer av Lisa-Marie Karlseng Utland. De norske jentene ligger på andreplass i sin kvalifiseringsgruppe, bak Nederland.

De møter Irland til nytt oppgjør i VM-kvalikken på Viking Stadion tirsdag.

Les også

Knuste omsetningsrekorden på kun én time: – Det var stappfullt her

 

Kommentarer til denne saken