(SIDE2):  Mayoo Indiran (25) har de siste ukene fått mye oppmerksomhet grunnet sin deltakelse på Paradise Hotel.

Ute av Paradise

25-åringen har aldri lagt skjul på at kropp og utseende er viktig for ham og før Mayoo sjekket inn avslørte Lørenskog-gutten at han trente to ganger hver dag.

Men for et par uker siden var Paradise-eventyret over for Mayoo. Han måtte forlate hotellet da den tidligere deltakeren Jørgen sjekker inn igjen med en blomsterbukett i hendene. 

Denne buketten kunne utstemte Øystein bruke til å sende ut en annen deltaker og Mayoo som trodde han stod trygt bak Eileen, ble i stedet hotellgjesten som måtte sjekke ut.

Nå forteller Paradise-deltakeren at han er glad han turte å bli med på realityserien.

- Ser på meg som et forbilde

- Dette er en liten boble som må sprekkes for meg og min kultur, sa Mayoo til Side2 før han sjekket inn på Paradise Hotel i januar.

Paradise-deltakeren som er muslim tror nemlig mange fra hans kultur og religion har hatt et dårlig og feil inntrykk av Paradise Hotel.

- Mange fra min kultur tror Paradise Hotel bare er fyll og sex. Det å være med på et TV-program er fyfy, men det blir så dobbeltmoralsk for det er mange som skjuler alt, for alle. De knuller rundt, drikker og røyker. Mange bruker til og med dop, sier Mayoo til SIDE2.

- Men flere fra min kultur og religion sier nå at de er stolte av figuren jeg gjør på TV. Det er mange som sier at de har fått et helt annet syn på programmet. De ser på meg som et flott forbilde, forteller han.

Stolt pappa

25-åringen har flere ganger vist at han er opptatt av å behandle andre mennesker med respekt og omsorg. Deltakeren har blitt godt kjent for sitt store hjerte.

- Nå har flere forstått at det som teller er hvordan personen oppfører seg og er som et menneske der inne. Mange sier nå at de faktisk tør å melde seg på. Det er jeg utrolig stolt av! sier Mayoo.

Realitydeltakeren kan også fortelle at familien hans ikke har hatt noen problemer med Mayoos deltakelse i Paradise Hotel.

- Pappa har fått telefoner fra bekjente om at han bør være stolt av oppdragelsen han har gitt barna sine. Han får mye skryt av folk som kjenner han. Det gjør pappa stolt, og foreldrene mine angrer ikke på at de aksepterte at jeg deltok som Paradise-deltaker! sier deltakeren.

- Paradise Hotel er ikke så ille, det blir som man gjør det til selv. Og det er viktig å prøve nye ting. Det er så flott at neste generasjon skjønner at det handler om å være snill og et godt menneske. Er du et godt menneske vil du bli likt og folk vil respektere deg, sier Mayoo.