(SIDE2): Årets sesong av Paradise Hotel er i gang, med de lokale deltakerne Synøve Rexhbogaj (24) fra Skjetten og Mayoo Indiran (25) fra Lørenskog.

– Jeg ville gjøre noe nytt og crazy

Dette er årets deltakere i «Paradise Hotel»

Fitness-Thea til topps 

Avsløringer

Side2 møtte flere av Paradise-gjestene i Mexico like før innspillingsstart i januar og da benyttet vi selv anledningen til å få deltakerne til å dele en hemmelighet eller «fun fact» om seg selv.

Carl Aksel Jansen (20) som i sitt portrettintervju sier at han har ligget med 300-400 damer, kan avsløre at han en gang ble kastet ut av Colosseum kino i Oslo på grunn av seksuell aktivitet.

En deltaker kan for eksempel skryte av å ha spist 18 cheeseburgere på 30 minutter, mens en annen hotellgjest kan avsløre at hun har veldig lang tunge, skriver Side2.

Her er svarene til deltakerne:

Mayoo

- Jeg vil ikke avsløre noe til noen, så jeg vil ikke dele noen hemmelighet.

Jonas

- Jeg blir skikkelig gal av gutter som sitter og rister med beina fordi de ikke klarer å sitte i ro eller fordi de må på do. Jeg blir så stressa!

Nina

- En ting som ikke så mange vet så er det at jeg må være skikkelig full for å danse. Så hvis jeg danser, DA har jeg drukket mye for å si det sånn.

Carl Aksel

- Det er lenge siden nå, men jeg har hatt sex på Colosseum kino og ble tatt. Det kom inn en kinovakt som kastet oss ut. Det var litt kleint da, men det var ikke fullsatt sal og vi har begge ledd av det etterpå. Jeg ville bare teste det, så jeg tok av meg buksa og tok henne bakfra. Så ble vi ferska og kasta ut.

Mikela

- Jeg kan slikke meg selv på nesa! Jeg har lang tunge. Og jeg MÅ dusje hver eneste dag.

Øystein

- Jeg bruker altfor mye penger på klær. Jeg er en sånn som samler på «collectors items».

Eileen

- Det er mange som tror jeg er rolig hele tiden, fordi jeg snakker veldig rolig og sånn, men egentlig er jeg helt motsatt. Det kan sikkert se ut som jeg ikke er stressa i det hele tatt, mens inne i hodet mitt er det kaos.

Henning

- Jeg har operert pungen! Jeg har hatt sånn «jojo-balle».

«Imme»

- Jeg har rekord på McDonalds. Jeg spiste 18 cheeseburgere etter hverandre på 30 minutter. Først kjøpte jeg fem burgere, så ble det fem til, og fem til, og til slutt så klemte jeg i meg tre til. Jeg var bare kjempesulten og jeg spydde ikke etterpå. Også har jeg falsk fortann fordi den ble knust en gang.

Sandra

- Jeg sier veldig mye lissom uten at jeg er klar over det selv.