Apple har laget hemmelig, genial iPhone-funksjon som du ikke får bruke

LÅST: Vet et enkelt sveip til høyre eller venstre, kunne iPhone blitt enklere å bruke med én hånd. Men det har Apple valgt å låse.

LÅST: Vet et enkelt sveip til høyre eller venstre, kunne iPhone blitt enklere å bruke med én hånd. Men det har Apple valgt å låse.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Hvorfor i alle dager har de låst denne funksjonen?

DEL

(Nettavisen): Steve Jobs var stor motstander av større telefoner da han ledet Apple. Han mente den originale iPhone var den perfekte størrelsen, og det var bare så vidt at han tillot at iPhone 5 skulle få 16:9-skjerm.

Men Apple måtte gi etter for presset, og med iPhone 6 lanserte ikke Apple bare en større iPhone i Plus-utgaven. Begge de nye telefonene var større enn forgjengeren.

HVORDAN LEMPE PÅ ULEMPER?

Og Apple har åpenbart vært svært opptatt av at større telefon skulle være en god ting, og utviklingstemaet har jobbet med brukervennligheten.

Resultatet har vært ting som to enkle trykk på hjem-knappen som senker hele skjermen slik at du lettere får tilgang til det som er lengst unna tommelen din.

FANT LÅST FUNKSJON

Men nå viser det seg at Apple har laget funksjonalitet som er langt mer nyttig enn som så. App-utvikleren Steve Troughton-Smith satt nemlig og lekte med Apples utviklerverktøy, og da fant han en hemmelig funksjon som rett og slett ikke er tilgjengelig for vanlige brukere.

Ved å sveipe på tastaturet til høyre eller venstre, ble hele tastaturoppsettet endret slik at tastaturet skulle bli lettere å bruke med én hånd.

Reaksjonene på hans oppdagelse begeistret mange, men for å få tilgang til funksjonen må telefonen jailbreakes.

Nå lurer mange på hvorfor Apple har laget denne flotte funksjonen som ville gjort bruken av spesielt den store iPhone Plus enklere.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken