Fanget regnbueørret i Nes

BLE PAFF: - Jeg ble så paff at jeg ikke jublet en gang, sier Stein Johannessen.

BLE PAFF: - Jeg ble så paff at jeg ikke jublet en gang, sier Stein Johannessen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

NES: Stein Johannessen fra Neskollen fisket etter abbor i Glomma ved Funnefoss - men fikk regnbueørret på kroken!

DEL

Det er Hooked.no - Norges største nettsted for fiske - som forteller den oppsiktsvekkende historien om fisketuren lørdag ettermiddag.

Sensasjon

– Jeg trodde først jeg hadde på en gjedde eller en brunørret, men da jeg trakk fisken opp av hullet, og så bredsiden på den, skjønte jeg straks at dette ikke var tilfellet, sier Stein Johannessen til hooked.no.

Fisken til Johannessen viste seg nemlig å være intet mindre enn en sensasjon til Glomma å være. Opp gjennom hullet i isen dro nemlig den ivrige fiskeren en regnbueørret, og dette er en art som ikke på noen måte skal finnes i Norges største elv. Og i alle fall ikke i Nes.

For paff til å juble

– Jeg har aldri fått regnbueørret før, og at den første skulle hogge et kvarter hjemmefra hadde jeg ikke akkurat sett for meg. Faktisk ble jeg så paff at jeg ikke jublet en gang. Dette er en skikkelig kuriosa, sier fangstmannen selv til Hooked.

Johannessen, som er en del av fiskeforeningen SFK Laken, hadde boret opp hullene sine i området rundt Funnefoss denne lørdagen. Han hadde ikke tid til en full dag på isen, så planen var å prøve tre-fire timer etter abbor.

Artikkeltags