Sier ikke hvem de har gått inn for å ansette som rådmann

KANDIDAT: Konstituert rådmann Ingar Døhlen er en av søkerne til stillingen. Her sammen med ordfører Grete Sjøli under et tidligere møte. I bakgrunnen Are Ausland, fagansvarlig politisk sekretariat.

KANDIDAT: Konstituert rådmann Ingar Døhlen er en av søkerne til stillingen. Her sammen med ordfører Grete Sjøli under et tidligere møte. I bakgrunnen Are Ausland, fagansvarlig politisk sekretariat. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nes formannskap har for kort tid siden enstemmig vedtatt hvem som blir ny rådmann i kommunen. Men navnet vil de ikke offentliggjøre før i kveld.

DEL

Saken ble behandlet bak lukkede dører i ettermiddag. I vedtaket heter det bare at formannskapet enstemmig har gått inn for "kandidat A". Romerikes Blad får opplyst at navnet vil bli offentlggjort ved 18.00-18.30-tiden i kveld.

17 personer har søkt stillingen som ble ledig da Johnny Pedersen fratrådte med umiddelbar virkning 21. november. Kommunalsjef for oppvekst og utdanning i Nes kommune, Ingar Døhlen, som etter kort tid ble konstituert i stillingen, er blant søkerne.

Det er kommunestyret som formelt foretar ansettelsen tirsag til uka.

Møtet fortsetter med andre saker på saklista. Romerikes Blad har ikke fått kontakt med ordfører Grete Sjøli eller varaordfører Vivian Wahl.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken