Gå til sidens hovedinnhold

Neon Vokal starter showet!

Innsendt


Etter en vår uten konserter begynte gjengen i Neon Vokal å bli svært rastløse og klare for konsert og scene igjen! Det er derfor svært gledelig at Lillestrøm kultursenter nå er åpen og konsertklar! På torsdag kan publikum glede seg til en intimkonsert med kafèstemning og småbord.


Neon Vokal tester ut det nye akustiske lydanlegget i Stjernesalen som kultursenteret har investert i. Forrige gang Neon Vokal sto på scenen var de oppvarmere for Boney M og skapte feststemning for en fullsatt sal.

På 17. mai sang de nasjonalsangen fra Fetsund Lenser som ble streamet på oppdrag fra Lillestrøm kommune. I sommer skulle Neon Vokal vært på turne i USA og sunget bl.a. på festivaler hvor amerikanere med norske røtter valfarter. Dessverre ble reiseplanen lagt på is, men de er allerede i gang å planlegge for ny tur så snart dette blir mulig.

Dirigent og musikalsk leder Ingrid Danbolt forteller at hun har måttet legge om mange av øvelsene til digital form, men at de likevel har kunnet øve og leke seg med ny formidling gjennom bl.a. et "teams-kor". "Det er derfor skikkelig moro å endelig synge live for publikum og vise frem deler av turneprogrammet torsdag 18. juni, - her blir det god bredde med både jazz, film-musikk og folketoner".

Kommentarer til denne saken