Politiet har måttet irettesette og anmelde flere i løpet av natten, etter dårlig oppførsel og fyll. Dette er hendelsene operasjonssentralen i Øst politidistrikt rapportere fra sin politilogg:

Kl. 00.15: Overstadig beruset kvinne i 20-årene funnet liggende i veien ved Åsenhagen, Skedsmo. Innbragt arrest.

Kl. 00.58: Kollisjon mellom to biler på Lørenskogveien ved Luhrtoppen. Politiet er på stedet. Les mer her.

Kl. 01.00: Mann i 20–årene anmeldt for urinering Stortorvet, Lillestrøm.

Kl. 01.18: Mann i 20–årene er bortvist fra Jessheim sentrum etter at han flere ganger forsøkte å komme seg inn på et utested selv om han ble nektet.

Kl. 01.30: 30 år gammel mann er bortvist fra Lillestrøm sentrum fram. Årsak: Skal uprovosert ha slått til en annen ved et utested.

Kl. 01.50: Mann i 50–årene truet vektere i Jessheim sentrum. Politiet bortviste ham fra byen.

Kl. 01.53: En beruset mann i 20–årene er innbragt til arrest. Oppførte seg truende mot flere gjester på en fest på Årnes og satte seg også opp mot politipatruljen.

Kl. 02.01: Beruset mann i 20–årene er bortvist fra Lillestrøm sentrum. Oppførte seg truende og anmeldes også for forulemping av offentlig tjenestemann.

Kl. 02.23: Mann i 20–årene er bortvist fra Lillestrøm sentrum. Spyttet på politibilen.

Kl. 02.30: Man lå i veibanen i rundkjøringen ved Åråsen stadion. Mannen, i 20–årene var svært full. Ble kjørt hjem av andre som var på stedet.

Kl. 03.00: En mann lå og sov ute i Jessheim. Ble funnet våt og kald. I 20-årene. Kjørt hjem.

Kl. 03.00: Tre personer observert inne på en byggeplass i Lillestrøm sentrum. Ble funnet hull i gjerdet. De tre, som alle var i 20–årene, erkjente å ha tatt seg inn på byggeplassen, men ikke for å ha brudt seg inn. Saken blir ikke forfulgt videre.

Kl. 04.45: Mannen nektet å gjøre opp for seg i taxien på Jessheim. Politiet måtte bistå med å roe ned den hissige mannen i 30–årene. Han betalte til slutt.