Vil gjøre RB til et bedre og mer relevant produkt

Artikkelen er over 6 år gammel

men onsdag morgen ble det formelt klart at styret i Romerikes Blad har ansatt Magne Storedal (54) som ny sjefredaktør.

DEL

Han kommer fra stillingen som nyhetssjef i Dagens Næringsliv, og vil tiltre stillingen etter nærmere avtale.

Gleder seg

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å gjøre Romerikes Blad til et enda bedre og mer relevant produkt. Det skal jeg gjøre i samspill med en meget kompetent redaksjon til beste for folk på Romerike. I møte med de store utfordringene setter jeg stor pris på den tilliten som styret og eiere har vist meg ved å gi meg denne viktige jobben, sier Storedal.

Storedal har jobbet som nyhetssjef i dagens Næringsliv de siste 12 årene. Han har tidligere redaksjonell ledererfaring fra Verdens Gang og som journalist i Nationen. Han vil overta som redaksjonell toppsjef etter Thor Woje.

– Meget erfaren leder

Styreleder Tom Helge Rønning er svært fornøyd med ansettelsen.

– Med Magne Storedal får Romerikes Blad en meget erfaren leder med en sterk redaksjonell profil. Jeg er sikker på at den nye sjefredaktøren vil bidra til å utvikle mediehusets posisjon ytterligere og sikre at Romerikes Blad også i fremtiden vil stå sterkt som det ledende nyhets- og informasjonsmedium på Romerike, formidler Rønning i en pressemelding.

Målt i opplag er Romerikes Blad den nest største avisen i Amedia-konsernet. Daglig opplag er i overkant av 30.000 og totalt antall daglige lesere (papir + nett) er 128.000. Papiravisa utgis seks dager i uka og dekker 14 kommuner på Romerike. Romerikes Blad utgir også tre gratisaviser på Romerike.

Artikkeltags