Nok en leietaker på plass i prestisjeprosjektet: – Dette gleder vi oss stort til

ARKIVBILDE: 196 dekar er næringsområdet som Bulk Infrastructure nå utvikler på Lindeberg i Sørum. Området ligger mellom E6 og Hovedbanen/Gardermobanen. Bulk eier allerede industriområdet midt på bildet i bakgrunnen, tidligere Farex fabrikker. Dette bildet er fra mai 2019. Foto: Vidar Sandnes

ARKIVBILDE: 196 dekar er næringsområdet som Bulk Infrastructure nå utvikler på Lindeberg i Sørum. Området ligger mellom E6 og Hovedbanen/Gardermobanen. Bulk eier allerede industriområdet midt på bildet i bakgrunnen, tidligere Farex fabrikker. Dette bildet er fra mai 2019. Foto: Vidar Sandnes

Artikkelen er over 1 år gammel

Antra AS flytter sitt hovedkontor fra Lillestrøm til et helt nytt bygg i Bulk Park Lindeberg i Sørum. Selskapet forklarer at beliggenheten var en avgjørende faktor.

DEL

– Dette gleder vi oss stort til. Etter å ha vært på jakt etter nytt bygg en stund, falt valget på Bulk Park Lindeberg av flere årsaker. At lokaliseringen er sentral og praktisk for både kunder og ansatte, var en svært avgjørende faktor, sier Ivar Løfshus, daglig leder i Antra AS til NæringsEiendom.

Antra AS er en betydelig aktør i alpinmarkedet, og har levert mer enn 1.000 løype- og alpine prepareringsmaskiner, i tillegg til diverse sikrings- og skilekutstyr fra ulike leverandører.

Det nye bygget de flytter inn i skal stå ferdig i juni 2021, og vil være 2.500 kvadratmeter stort.

Disse flytter til giganttomta

Fra før er det kjent at fire bedrifter har signert avtale med eiendomsutvikleren Bulk Infrastructure, som har ervervet et område på totalt 250 mål på Lindeberg i Sørum mellom E6 og Gardemobanen.

– Vi er utrolig stolte av at så mange selskap på kort tid har valg Bulk Park Lindeberg. Dette sier mye om etterspørselen, sier Dag Klem i Bulk Infrastructure til NæringsEiendom.

Dette er bedriftene som vil flytte inn på området som bygges ut:

  • Hydroscand A/S, som driver med montering og distribusjon av slanger og ledningskomponenter
  • Maskinleverandøren Sigurd Hesselberg As
  • Alimenta AS, som er en av landets største leverandører av råvarer, ingredienser og smak til matprodusenter
  • ETM Øst AS i Lillestrøm skal leie en standard lagerbygning med integrerte kontorer og en proffbutikk på rundt 3.500 kvadratmeter
  • Antra AS, som er en betydelig aktør i alpinmarkedet og blant annet har levert mer enn 1.000 løype- og alpine prepareringsmaskiner.

Råvareleverandøren Alimenta AS er de første til å flytte inn, i et 6.000 kvadratmeter stort bygg som skal romme lager, produksjon, kontor, laboratorium, pølsemakeri, utviklingskjøkken, prøvebakeri, samt kjøle- og fryseområder. Dette skjer i november.

Deretter flytter AS Sigurd Helleselberg fra Økern inn på 16.000 kvadratmeter i første halvår 2020.

Bulk Park Lindeberg

  • Er et av eiendomsutvikleren Bulk Infrastucture sine prestisjeprosjekter, nær E6 på Romerike.
  • Her har Bulk ervervet et område på 250 mål, som nå bygges ut for en rekke store bedrifter, i hovedsak innen logistikk, industri og produksjon. De første byggene står allerede ferdig.
  • Noen av dem som allerede har signert avtale med det nye næringsområdet er blant andre Alimenta AS, en av landets største leverandører av råvarer, ingredienser og smak til matprodusenter, og det svenske selskapet Hydroscand A/S, som jobber med montering og distribusjon av slanger og ledningskomponenter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken