I 2007 begynte Trine Sandberg å blogge om mat.

I dag har hun en av landets mest populære matblogger, og er en av sju matbloggere som er plukket ut til et prosjekt som skal inspirere andre til å dele sine oppskrifter på nett.

– Matblogger er blitt veldig populært, og vi ønsker å samle bloggene på ett sted, sier Tonje Svalheim, mediesjef i Matprat i en pressemelding.

Trines matblogg finner du her!

For alle matglade

Matbloggerne samles på blogg.matprat.no, og skal være for «mennesker som elsker å skrive og lese om mat og matopplevelser».

– Jeg ble spurt om å delta i sommer, og svarte ja med en gang. Det var veldig gøy å bli plukket ut, sier Sandberg, som har rundt 1.400 innom bloggen sin hver dag.

Lørenskog-kvinnen har mat som hobby, og har ingen ønske om å gjøre lidenskapen for mat til et heltidsprosjekt. Til daglig jobber hun som som jurist i Utdanningsdirektoratet.

Fotograferer middagen

Bloggen oppdateres stort sett hver dag, med både tekst og bilder. I praksis betyr det at når maten er klar, legger hun den pent opp på tallerkener og fotograferer den før mann og barn får sette tennene i dagens rett.

– Men familiemiddagen er viktigst – ikke bloggen, har Sandberg sagt i et tidligere intervju med RB Helg.

Går du med en liten matblogger i magen, inviteres du til å prøve deg på bloggportalen til Matprat, der du nå også finner Trine Sandbergs blogg.

– Vi håper dette vil bli landets største forum for matblogging, sier Tonje Svalheim.