Politiet fikk melding om mannen klokka 17.00 som da skal ha blitt sett i området Spenningsbyhaugen, langs Gamlevegen i Nittedal.

– Meldingen gikk ut på at det var en naken mann med sekk som var i området. Vi har vært på stedet og lett etter ham, men ikke funnet personen, opplyser operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt.

Ifølge politiet skal et vitne ha «snakket til mannen».

– Hun ba ham om å kle på seg siden det var barn i området. Da skal han ha løpt inn i skogen, fortsetter operasjonslederen.

Dette er altså tredje gang at turgåere har møtt på eller sett en naken mannsperson i Nittedal-traktene. Første observasjon ble gjort ved Klopptjern som ligger ovenfor Tøyenhaugen i Nittedal forrige fredag.

Mandag kveld møtte et venninnepar på en mann som blottet seg ved Romstjern i Lillomarka, på grensa mellom Oslo og Nittedal.

– Vi er klar over at det er gjort flere observasjoner av nakne menn i kommunen den siste tiden. Om det er samme person vil vi ikke spekulere i, men politiet kommer til å se nærmere på dette, forklarer Walle før han fortsetter:

– Dette kan jo selvsagt være ubehagelig for folk, men det er i utgangspunktet ikke farlig, sier operasjonslederen som oppfordrer folk som kan ha tips til å ta kontakt.