Nå skal vogntogene inn her

FLYTTER INN: I september skal rundt 200 utstillere flytte inn på Noges Varemesse for Transport og Logistikk-messen 2019.

FLYTTER INN: I september skal rundt 200 utstillere flytte inn på Noges Varemesse for Transport og Logistikk-messen 2019. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Transport & Logistikk 2019 holdes i Lillestrøm.

DEL

– Dette skal bli et samlingssted, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenking.

Det sier adminstrende direktør i Norges Lastebileierforbund (NLF), Geir A Mo, i en pressemelding.

Rundt 200 utstillere og 100 foredragsholdere vil til høsten innta Norges Varemesse i Lillestrøm under arrangementet «Transport og Logistikk 2019.»

Fantastisk respons

Messen skal være en møteplass for hele bransjen, og får støtte fra samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp).

– Det er en viktig møteplass for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. Dette er viktige områder vi motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier Dale.

KLARE: Adminstrende direktør i NLF Geir Mo (t.v.), kundedirektør hos Norges Varemesse Trond Andersen, prosjektleder i Norsk Industri Jo Eirk Frøise og direktør i NHO transport og Logistikk Are Kjensli, ser alle fram til messen.

KLARE: Adminstrende direktør i NLF Geir Mo (t.v.), kundedirektør hos Norges Varemesse Trond Andersen, prosjektleder i Norsk Industri Jo Eirk Frøise og direktør i NHO transport og Logistikk Are Kjensli, ser alle fram til messen. Foto:

I tillegg til NLF, er det Norsk Industri, Logistikkforeningen, Norske Havner, NHO Logistikk & Transport som arrangerer messen.

Prosjektleder i Norsk Industri, er overveldet over responsen de har fått etter a samarbeidet ble lansert.

– Foredragsholdere står i kø for å holde innlegg, sammenslåingen høster resultat, sier Frøise.

– Vil skape magi

Også kundedirektør hos Norges Varemesse, Trond Andersen ser fram til messen.

– Når store aktører går sammen skapes magi. Vi gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for samlet bransje, sier Andersen.

Messen arrangeres 26.–28. september.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken