Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du bli en del av Farmen-sendingene

Farmen starter innspillingen 22. juli og nå trenger produksjonen statister. Helst fra området rundt Hurdal

Er du på jakt etter sommerjobb? Da kan dette være noe for deg.

Årets Farmen-gård ligger fint til ved Steinsjøen midt mellom Hurdal og Østre Toten. 22. juli starter innspillingen og nå etterlyser produksjonsselskapet Strix og TV 2 statister til markedet.

– Vi har allerede fått en del søkere, men det er fortsatt mulig å søke. Markedet i Farmen kommer til å ha innspilling fra slutten av juli til slutten av september, så det er da vi trenger folk, sier Stefan Hergel, dramaregissør i Strix.

Helst i Hurdal

Produksjonen ønsker helst at statistene bor i Hurdal og at de har litt kjennskap til dyr, selv om det ikke er noen forutsetning.

– Vi trenger folk som blant annet skal selge kjøtt, bakevarer og grønnsaker fra bodene på selve markedet.

På grunn av smitteverntiltak vil det i år være et begrenset antall statister med.

Skuespillerdrøm

– Dette er gøy å være med på, men man må tidlig opp. Vi har noen småroller også, så hvis man går med en liten skuespillerdrøm er det også mulighet for å få vist seg på skjermen, sier Hergel.

Den 17. sesongen av Farmen skal spilles inn i et idyllisk område ved Steinsjøen, ikke langt fra Hurdal. Etter det RB erfarer skal flesteparten av de som jobber med Farmen bo på Hurdalsjøen hotell. I tillegg vil det meste av logistikken rundt innspillingen foregå i Hurdal.

Søknadsfristen er 14. juli og statistene skal i hovedsak brukes til markedet.

Kommentarer til denne saken