Det var i desember 2016 at tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Mayoo Indiran (30) og to andre familiemedlemmer ble pågrepet hjemme i Lørenskog.

Politiet fant en betydelig mengde narkotika i kjellerleiligheten, og Indiran ble siktet for grove narkotikaforbrytelser med en strafferamme på 10 års fengsel. 30-åringen ble sittende i varetekt i sju uker.

Realitykjendisen har hele veien nektet straffskyld, og er glad for at saken nå er henlagt. Henleggelsen ble først omtalt i VG.

– Jeg er glad for at saken endelig har kommet til et vendepunkt. Det har være fire ubehagelige og lange år, sier Indiran i et intervju med avisen.

Ser positivt på framtiden

Han forteller også at det har vært psykisk belastende for ham at saken har tatt så lang tid.

– Det er på grunn av uvissheten man må leve med når saken ikke er endelig avgjort, sier han til avisen.

Ifølge den tidligere reality-deltakeren har saken ført til at han har mistet flere jobbmuligheter. Han ser likevel lyst på framtiden.

– Jeg er optimistisk for fremtiden og overbevist om at folk på nytt får det samme positive bildet av meg som før denne saken. Jeg er ikke bitter eller sur på noen, for jeg prøver alltid å være positiv. Jeg var også positiv til utfallet av denne saken. Jeg lot den ikke knuse meg, og jeg har blitt sterkere av den, sier Indiran til VG.

– Ikke grunnlag for å påstå at han var kjent med det

Statsadvokat Andreas Schei forteller at de ikke lenger har noe grunnlag for å si at 30-åringen hadde noe med narkotikapartiet å gjøre. Saken er derfor henlagt på bevisets stilling.

– Politiet mente at det var skjellig grunn til å mistenke ham for å ha noe med det å gjøre, at han var delaktig. Det mente for så vidt retten også, så han ble varetektsfengslet. Men politiet henstilte til henleggelse for hans del, og jeg er enig i det. Vi har ikke noe grunnlag for å påstå at Indiran var kjent med eller hadde noe med det narkotikapartiet å gjøre, forklarer han til avisen.