Myhrvold havnet tidlig bak i finalen og klarte aldri å henge med teten. Hun endte til slutt som nummer fem og ble slått med 4,22 sekunder.

Neprjajeva spurtslo svenske Johanna Hagström med litt over tre tideler. Med seieren inntok russeren tetrollen i langrennstouren i Mellom-Europa. Jessie Diggins ledet før etappen, men hun forsvant ut av sprintrennet allerede før semifinalene.

Amerikaneren falt og fikk årets første dag ødelagt etter en kollisjon med Frida Karlsson, som etterpå fikk ansvaret for at hendelsen oppsto. Svensken ble deplassert og ilagt tidsstraff på tre minutter i sammendraget.

Myhrvold avanserte fra prologen i lørdagens klassiske sprint sammen med Ane Appelkvist Stenseth, Tiril Udnes Weng, Heidi Weng, Ragnhild Haga og Lotta Udnes Weng, men kun Stenseth og Myhrvold gikk videre fra kvartfinalene.

I semifinalen sa det stopp for Stenseth, mens Myhrvold ble toer i sitt heat og ble finaleklar. Tidligere i uken tok Gjøvik-løperen sin første pallplass ved å bli nummer to på skøytesprinten.

– Jeg er ikke helt der jeg vil være ennå. Jeg fikk en litt dårlig start, så blir det en krig med hun ene finnen, sa Stenseth etter løpet.

Litt skuffende var det at sprintspesialisten Anna Svendsen ikke klarte å bli blant de 30 beste i prologen. Hun røk ut sammen med Silje Theodorsen, Anne Kjersti Kalvå og Helene Marie Fossesholm.