Gå til sidens hovedinnhold

Møter Haugesund: – Jeg er strålende fornøyd

Artikkelen er over 2 år gammel

Strømmen fikk bortekamp i 4. runde.

Gråtrøyene var siste lag som ble tatt opp av bollen under trekningen av åttendedelsfinalene. Det betød også at de ikke fikk hjemmekamp.

Likevel var det ingen sure miner på Strømmen stadion.

– Jeg er strålende fornøyd. Billettinntektene deles fra og med fjerde runde. Haugesund er et lag som tradisjonelt trekker en del, også i cupkampene. Dermed er det en økonomisk gunstig motstander for oss, sier Nesselquist.

Men også sportslig så han på trekningen som gunstig.

– Haugesund er et lag som er på høyde med LSK og Bodø/Glimt, altså lag vi allerede har slått ut.

Kampen spilles etter all sannsynlighet førstkommende onsdag.

Les også

– Nå er det vi som er storebror

–Vant fortjent

Treneren hadde også ordene sine i behold før onsdagens kamp. Da oppsettet ble klart beskrev Strømmen-treneren LSK som den perfekte motstanderen, også fra et sportslig ståsted. Og han ville ikke være med på at det var noen bombe.

– Nei, det er ikke bombe når et lag fra nivå to slår ut et lag fra nivå én. Det er imponerende å slå ut to eliteserielag, men det er ingen bombe, mener Nesselquist.

Han ga spillerne æren for å ha fulgt kampplanen nær til punkt og prikke. LSK skapte nær intet.

– Jeg synes vi forsvarte oss veldig godt og vant fullstendig fortjent. Vi slet litt med å dekke de rette rommene tidlig, men guttene hentet seg inn. De har all ære av dette. De fikk kampen inn på våre premisser. Da blir det jevnt. Men jeg er ikke overrasket. Jeg vet hvor gode vi er defensivt.

Les også

Børsen: Strømmen-LSK

 

Kommentarer til denne saken