Kantor og Losiak ble ingen lett nøtt å knekke. De norske spillerne var bak på scorekortet i store deler av det første settet.

Mols blokker begynte etter hvert å sitte bedre. Polakkene hadde noen utrolige opphentinger som hindret at Mol/Sørum stakk ifra. Nordmennene misbrukte tre settballer før de polske dro i land settet med 24-22.

I annet sett satt det norske spillet bedre, og de var oppe i en fem poengs ledelse med 9-4 før polakkene reduserte. Kantor/Losiak var seige, men de klarte ikke å stå helt imot den norske offensiven mot slutten av settet som endte med klare 21-14.

I det korte tredjesettet var nordmennene i føringen, og det endte med 15-13 etter noen flotte blokkeringer fra Mols side.

I semifinalen natt til mandag skal laget ut mot brasilianske Alison/Alvaro Filho. De slo nederlenderne Christiann Varenhorst/Steven van de Velde 2-1 i sett. Mol og Sørum vant 2-0 over det samme nederlandske paret i gruppefinalen tidligere i turneringen.

Det norske paret vant den første turneringen samme sted i forrige uke da de slo Cherif Samba og Ahmed Tijan fra Qatar i strake sett i finalen.

Turneringen var deres første på halvannet år. Koronapandemien og et langt skadeavbrekk for Mol lå bak den ufrivillige pausen.

Anders Mol og Christian Sørum er ranket som verdens beste sandvolleyballspillere. Det er en ny turnering i smittevernboblen i Cancún, men de norske gutta prioriterer da et treningsopphold på Tenerife.