Fra Sandbekkstua til New York

Fiona Bech

Fiona Bech Foto:

Av
DEL

LeserbrevFiona Bech er bosatt i Rælingen og åpner sin første separatutstilling i Sandbekkstua lørdag 25.01. Hun har ingen formell kunstutdanning, bortsett fra helgekurs på Nydalen kunstskole, som hun har funnet svært inspirerende. Kursene har gitt henne mot til å stole på seg selv, og det hun lager. Og som selvlært kunstner har hun åpnet seg opp mot en større verden enn Norge. Galleri 104 i New York har godkjent henne som en av sine kunstnere. Akkurat nå betyr det at 3 av hennes bilder er til salgs på deres nettsider. Senere vil hun ha mulighet til å stille ut bilder i galleriet.

Interessen og lidenskapen for å skape noe har alltid vært der hos Fiona Bech, men ikke tiden og plassen. Nå er barna ganske selvgående, sier hun, og hun har mer tid til å fordype seg i det hun elsker, nemlig å male. Hun finner inspirasjon i alt rundt seg, og liker å utforske nye teknikker, sette dem sammen eller bruke dem enkeltvis. Hun har ikke en stil som gjør at du ville kjenne igjen et bilde hun har malt, annet enn signaturen.

Kunstneren har tidligere deltatt på Rælingsutstillingen 2017 og 2018. Hun leverte dessuten billedtrykk til 22 værelser til Rømskog Sparebank desember 2019.

Hjertelig velkommen til utstillingsåpning i Rælingen kunstforening lørdag 25. januar kl 12:00! Det blir musikk ved sangkvartetten «Men in Black»!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags