Gå til sidens hovedinnhold

Mathew forlater LSK: Kan bli Osmanlispor-spiller

Artikkelen er over 2 år gammel

Ifeanyi Mathew (22) er på vei til Tyrkia for å fullføre en overgang.

Etter det Nettavisen og RB erfarer har Lillestrøms midtbaneprofil reist til Tyrkia for å undertegne papirene som gjør ham til Osmanlispor-spiller.

LSKs sportssjef Simon Mesfin bekrefter at LSK har kommet til enighet med en klubb om overgang for Mathew og at spilleren er på vei dit nå. Men han ønsker ikke å bekrefte hva slags avtale det er snakk om, hvilken klubb eller land Mathew er på vei til.

– Har akseptert bud

– Vi har akseptert et bud fra en klubb, men avtalen forutsetter at Mathew blir enig om sine egne betingelser og at han består en medisinsk test. Men det er bare tiden og veien fram til overgangsvinduet stenger. Derfor er det ikke sikkert at alt går i orden før fristen, sier Simon Mesfin.

Det har lenge vært interesse for Mathew, og spesielt klubber i Tyrkia og Belgia har vist stor interesse for midtbanespilleren.

I første omgang skal det dreie seg om en låneavtale frem til sommeren, men tyrkerne skal ha opsjon på kjøp dersom de ønsker det.

Hvis Osmanlispor ønsker å hente Matthew permanent, må de etter det vi vet ut med i underkant av 10 millioner når lånet utløper til sommeren.

Les også

Forlenger med LSK: – Vil være med å løfte klubben mot toppen

Kjemper om opprykk

Matthew har vært en suksess på Åråsen siden han kom i 2016 og har spilt 68 kamper for gultrøyene.

Nigerianeren har spilt samtlige 90 minutter i de siste 66 seriekampene LSK har spilt.

Osmanlispor ligger på en fjerdeplass i den nest øverste divisjonen i Tyrkia og kjemper om et opprykk. De ligger seks poeng bak Genclerbirligi som for øyeblikket har den andre opprykksplassen.

Les også

Reagerer etter Deila-uttalelse: – Det er «bullshit»

 

Kommentarer til denne saken