Vi gjentar suksessen med Brød & Cirkus og har gleden av å innby til matfestival i Årnes sentrum for tiende gang 22.–24. september.

Festivalen er et samarbeid mellom lokale og regionale aktører. Gjennom dette samarbeidet arbeider vi for å gjøre folk stolte av å bo i et av Norges mest attraktive landbruksområder. Festivalen bygger opp under en meget viktig del av vår identitet og kultur.

Gjennom å arrangere en slik årlig festival skal vi skape en plattform hvor regional mat – og landbruksnæring kan synliggjøre sin virksomhet. Vi vil at dette og alt som måtte skje rundt festivalen, kan være med på å inspirere og gi grobunn for nyskapning.

Alt i alt vil festivalen i løpet av 3 dager romme et mangfold av arrangementer av ymse slag. Deriblant lokalmattorg, næringsseminar, matkurs og foredrag, konserter, humorinnslag, undervisning for skolen, bokdykk, vin og ølsmaking, sirkusskole, dans, utstilling, korps, dyra på gården, med mye mer. Her bør det være noe for enhver smak.

Vi merker nå at samarbeidet mellom landbruk, kultur og annet næringsliv slår rot og gror. Årets lokalmattorg tegner seg til å få en økning på antall utstillere, og entusiasmen for arrangementet er stor.

Mer informasjon om alle arrangementene finner dere på www.mbogc.no

Vi ønsker alle velkommen til folkefesten!

Hilsen fra Elisabeth, Ola og Tonje i festivalledelsen.