(Nettavisen): Mandag morgen annonserte Coca Cola fire nye brussmaker.

Blant dem var det en splitter ny smak til den klassiske Colaen, som har vært hintet i flere reklamer de siste ukene.

Nå er det klart at høstens store nyhet blir «Coca-Cola Raspberry uten sukker».

– Vi jobber hele tiden med å tilby flere sukkerfrie varianter, og gleder oss til å lansere en Coca-Cola som nordmenn aldri har smakt før. I fjor ble Coca-Cola med sitron en stor suksess, og vi er sikre på at mange også vil like kombinasjonen med bringebær, sier Karen Huffman, Country Manager for Coca-Cola Norge i en pressemelding.

NY SMAK: Slik ser nye «Coca-Cola Raspberry uten sukker» ut.

Folkets Fanta-favoritt

I tillegg til bringebærbrus har det blitt bestemt hvem som gikk seirende ut av vårens Fanta-valg. 

Norske forbrukere fikk bestemme hva som skulle bli ny Fanta-smak til høsten, og valget falt til slutt på en tidligere favoritt.

– Vi ville la folk være med og avgjøre hva vi skulle satse på. Vinneren ble «Fanta Strawberry & Kiwi», en smak som åpenbart har vært savnet av mange. Forskjellen nå er at vi lanserer den i sukkerfri utgave, forteller Huffman.

Nyheter fra Urge og Sprite

Nå kan du helle fulle poser med pant i maskinen, så gjør den resten av jobben for deg.

 

Også populære Urge har fått ny drakt, og den populære 90-talls-helten vil nå forekomme i en variant kalt «Urge Chill guarana» uten sukker.

Att på til får Sprite en ny sukkerfri smakstype i form av sitron, lime og tranebær.

– Det er spennende å fornye både internasjonale klassikere som Sprite og norske ikoner som Urge. Ved å introdusere nye smaker på våre kjente merkevarer er målet at enda flere skal finne en sukkerfri favoritt, avslutter Karen Huffman.