LSK har avvist et nytt bud fra den allsvenske klubben.

– Et samlet styre sa nei til det siste budet fra IFK i styremøtet tirsdag. Etter det har vi ikke hørt noe om at de har kommet med flere bud, sier fungerende styreleder i LSK, Bjørnar Sollie.

Det siste budet fra IFK Göteborg skal etter det RB-sporten kjenner til ikke være vesentlig bedre enn det forrige hvor totalpakken var på i underkant av fem millioner norske kroner.

Økte med halv million

I sitt foreløpig siste forsøk på å signere Marius Lundemo skal IFK ha tilbudt LSK ytterligere 500.000 kroner etter et visst antal spilte kamper for den svenske klubben.

Totalpakken for 20-åringen kan da komme opp i rundt 5,3 millioner norske kroner.

Men hele overgangssummen vil ikke bli betalt til LSK i 2015. Flere deler av kjøpesummen skal ut fra det RB-sporten kjenner til først utbetales senere.

Av det totale beløpet vil LSK slik vår avis forstår det få under halvparten etter at en ekstren investor og Bærum har fått det de har krav på i forhold til tidligere inngåtte avtaler.

Det beløpet LSK vil få i løpet av 2015 er derfor ikke av stor betydning.

På Åråsen erkjenner man også at det vil bli vanskelig å erstatte Lundemo med en spiller av samme kvalitet.

IFK gir ikke opp

IFK har slitt med å signere sentrale midtbanespillere fø denne sesongen. Verken Fredrik Ulvestad (går trolig til Rosenborg) og Erik Friberg (går til Esbjerg) har signert selv om IFK har ønsket dem til klubben.

Svenskene har derfor forsøkt å strekke seg langt for å få Lundemos signatur. Men også det ser litt vanskelig ut for øyeblikket.

IFKs sportssjef Mats Gren sier likevel til svenske GT at han har gitt opp håpet om å få Lundemo.

– Det er litt kompilisert. Jeg kan ikke si mer akkurat nå, sier Gren til GT.

Til Aftonbladet sier Gren følgende:

– Vi er definitivt interessert i Marius. Nå står det på hva LSK sier, forteller han til Aftonbladet.