Mani Hussaini har fått ny jobb

NYTT BEITE: Tidligere AUF-leder Mani Hussaini skal begynne å jobbe i Opplysningskontoret for egg og kjøtt.  Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

NYTT BEITE: Tidligere AUF-leder Mani Hussaini skal begynne å jobbe i Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Den tidligere AUF-lederen går ut av politikken.

DEL

Mani Hussaini (31), som nylig gikk av som AUF-leder, er ansatt som samfunns- og myndighetskontakt i Opplysningskontoret for egg og kjøtt (MatPrat), opplyser MatPrat i en pressemelding.

Hussaini, som er fra Jessheim, har vært AUF-leder de siste fire årene. Før dette arbeidet han blant annet i Utenriksdepartementet og i Oslo kommune.

- Jeg ser frem til å jobbe for den norske bonden og være med å vise verdien av norske arbeidsplasser og norsk matproduksjon. MatPrat er en folkekjær merkevare og det blir utrolig spennende å videreutvikle organisasjonen. Jeg gleder meg til å komme i gang med jobben og starter denne uka med å besøke bønder, slakterier og foredlingsbedrifter, uttaler Hussaini.

– Vi er veldig glade

Matprat opplyser at han vil være sentral i en satsing innen temaene bærekraft, dyrehelse og humanhelse.

– Vi er veldig glade for å få Mani på laget. Med sin bakgrunn fra organisasjons- og samfunnsliv vil Mani være med å styrke MatPrat’s generelle dialog og samhandling med forbrukerne og storsamfunnet om hvordan vi jobber på vegne av den norske bonden, sier Dag Henning Reksnes, direktør i MatPrat.

Hussaini har en bachelor i statsvitenskap, samt en mastergrad i teknologi, innovasjon og kunnskap, begge fra Universitetet i Oslo.

Han overtok som AUF-leder etter Eskil Pedersen i oktober 2014.

Artikkeltags