I løpet lørdag kveld og natt til søndag har politiet måtte avslutte flere private fester på Romerike.

Klokka 23.20 kom den første meldingen inn til politiet. I Bjarne Haugens gate i Lørenskog ble naboer plaget av støy. Ifølge politiet beklaget beboerne støyen og fikk pålegg om å være stille resten av natten.

Like før klokka 01.00 måtte politiet avslutte en ny fest etter flere meldinger om støy. Denne gangen var det naboer på Borgenåsen på Kløfta som ble plaget av høy lyd på natten.

– Festen avsluttet, og de som ble igjen i leiligheten fikk et pålegg om å holde fred frem til kl. 08:00, skriver politiet på Twitter.

Det skulle ikke ta lang tid før et tilsvarende melding tikket inn. Denne gangen var det på Fjerdingby at feststøy fra en privatadresse forstyrret natteroen til naboene. Festen ble avsluttet og beboeren fikk pålegg om å være stille til klokka 10.00 søndag.

Like etter klokka 05.30 måtte politiet igjen rykket ut til et tilsvarende oppdrag. Denne gangen var det full fest på en privatadresse på Haug på Jessheim. Politiet opplyser på Twitter at de stanset festen og ga beboeren pålegg om å være stille til klokka 12 søndag.