– Mange oppdrag knyttet til høy musikk som har plaget naboer

Politiets oppdrag i natt: Støy, fyll og trusler

DEL

– Det har vært mange oppdrag knyttet til høy musikk som har plaget naboer, sier oppdragsleder Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt.

Her er noen av oppdragene politiet hadde på Romerike i løpet av natten:

01.02: En togfører hadde observert en dame i grøfta i nærheten av Leirsund stadion. Politiet fikk kontroll på kvinnen som var beruset. Hun ble hentet av en bekjent.

01.05: To russebiler spilte høy musikk ved Bjørkelangen videregående skole. Om lag 20 russ ble bortvist fra stedet.

01.20: Ny melding om støy fra kjøretøy. Denne gangen bortviste politiet flere rånere ved Keplerstjernen i nærheten av Oslo Lufthavn.

01.23: Politiet kom over en syklist som hadde kræsjet i et gjerde. Vedkommende ble tatt hånd om av helsevesenet.

01.48: Politiet oppsøkte en privatadresse på Årnes. Da de kom fram oppførte en person på stedet seg dårlig. Personen ble anmeldt for forulemping av politiet.

01.57: Melding om støy fra en privatadresse på Fjellhamar. En patrulje oppsøkte adressen og fikk avsluttet festen.

02.15: Politiet kom over fire gutter på Skjetten som brukte narkotika. Kvartetten erkjente bruk og sa seg villig til å vedta et forelegg for forholdet.

02.30: En mann ropte og slo i vinduene på et bolighus på Bjørkelangen. Politiet fikk ikke kontakt med vedkommende, men mistenker at vedkommende kan ha gått til feil adresse. Oppdaget skadeverk på dør og vinduer som følges opp videre.

02.33: Politiet avsluttet en fest på en privatadresse på Råholt etter melding om støy.

02.48: En del russ hadde samlet seg på parkeringsplassen på Sørlihavna i Lørenskog. Støyplager fra naboer gjorde at politiet oppsøkte stedet. Russen etterkom pålegget om å avslutte og reiste videre.

03.35: Meldinger om støy fra en privatadresse på Fjellhamar. På stedet møtte politiet en svært aggressiv mann. Han ble anmeldt for trusler og forulemping av politiet, og måtte tilbringe natten i arresten.

04.00: Utenfor McDonalds på Jessheim var det samlet flere russ som lagde støy. De forlot stedet da politiet dukket opp.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken