Gå til sidens hovedinnhold

Lyser opp høstmørket med Nesrevyen

Innsendt

Fullpakket av latterbomber

Årets Nesrevy har mange knallsterke innslag som skal få publikum i både Nes og omegn til å bli støle i lattermusklene. Nesrevyen tar for seg mått og stort av både lokale og nasjonale geskjefter, i tillegg til flere generelle lattermilde poenger som setter skråblikk på hverdagsliv og opplevelser vi alle kan kjenne oss igjen i.

Av lokale hendelser kan det nevnes at "Småbrukerkjerringa" på Årnes ligger tynt an igjen, det har også åpnet ny internasjonal skole på Neskollen som kan by på enkelte utfordringer for trauste nesbuer, og det kan røpes såpass som at fraflytting fra Nes kommune aldri vil bli et problem igjen etter årets revy. I tillegg vil den tradisjonsrike og populære "Matpakkepraten" ta for seg smått og stort som har skjedd i og rundt bygda i året som har gått, med spissede vinklinger og friske fraspark til både politikere og andre som bestemmer. For det har jo nettopp blitt avholdt et valg ikke helt uten utfordringer for vår kjære kommune. Og vil egentlig historien om "Glommas Hvite Svane" Elvekongen få en lykkelig slutt? Svaret på dette og mye mer får man selvfølgelig også i årets revy.

Audiovisuell opplevelse

Publikum vil i tillegg til dette også få fantastisk livemusikk fra et helproft orkester, under ledelse av kapellmester Ola Welo. I år vil publikum også få en audiovisuell opplevelse på kjøpet når de benker seg i kulturhuset for å få med seg årets revy. Bruk av lerretet i storsalen vil gi en ekstra dimensjon til innslagene, slik at musikk, film og bilder vil gli sømløst sammen med skuespillerne på scenen. Dette blir garantert gøy å både se og høre på.

Revy for alle

Nesrevyen er til for alle, både de som bor i Nes og de som av en eller annen merkelig grunn bor et annet sted. Nesrevyen har gjennom de siste årene fått flere nye publikummere som bor i kommunene rundt Nes, og som kommer tilbake år etter år. Dette betyr at de lokale innslagene treffer såpass bredt at alle kan le av dem, samtidig som revyen har nok innslag av generell art som absolutt alle kan kjenne seg igjen i. Akkurat slik en god revy skal og må være!

Ut av Corona-tåka

Syv lokale skuespillere står på scenen under årets Nesrevy og har skrevet, øvd, sunget og ledd i flere måneder allerede. Det ligger utrolig mye tid og jobb bak en slik forestilling, og de gleder seg vanvittig mye til å vise publikum resultatet. Billettsalget har fått en god start, men det er fortsatt plass til flere, og vi håper derfor at alle nå føler seg ferdige med corona-tåka, og feirer gjenåpningen av samfunnet- og kulturlivet ved å ta med seg gode venner på en lattermild festaften i Nes Kulturhus 15.-17. oktober.

Kommentarer til denne saken