LSK bekrefter interesse for toppscorer: – Det er jo morsomt

I GULT I 2018?: Thomas Lehne Olsen kunne i 2017 juble for elleve eliteseriescoringer i TIL. Lillestrøm bekrefter nå overfor NRK at de har revurdert og likevel har en interesse for spissen, som også har blitt diskutert i Vålerenga og Sarpsborg 08.

I GULT I 2018?: Thomas Lehne Olsen kunne i 2017 juble for elleve eliteseriescoringer i TIL. Lillestrøm bekrefter nå overfor NRK at de har revurdert og likevel har en interesse for spissen, som også har blitt diskutert i Vålerenga og Sarpsborg 08. Foto:

Ønsker seg til Østlandet, og der finnes det klubber som kan tenke seg å betale.

DEL

(NORDLYS): Tromsøs toppscorer og tidligere Ull/Kisa-spiller Thomas Lehne Olsen (26) har ytret et ønske om å komme seg til en klubb på Østlandet ett år før TIL-kontrakten går ut, blant annet for å komme nærmere kjæresten, som er bosatt på hjemstedet hans Moelv i Hedmark.

Nordlys har tidligere omtalt at klubber som Sarpsborg 08 og Vålerenga har diskutert navnet til TIL-spissen, og TILs sportssjef Svein-Morten Johansen har bekreftet at det har kommet inn bud på spilleren – som riktig nok så langt ikke har vært gode nok til at de har takket ja.

Lillestrøm-trener Arne Erlandsen har tidligere overfor NRK sagt at de ikke har økonomi til å kunne vurdere Lehne Olsen.

Nå sier han imidlertid til samme kanal at de likevel har en interesse for TIL-spissen.

Vi leste i media at spilleren ønsket seg nærmere Østlandet. Og siden vi er en østlandsklubb, er det naturlig da at vi vurderer Lehne Olsen, sier Erlandsen nå til NRK.

Ønske om to millioner

De skriver videre at LSK skal være klubben som foreløpig har hatt det høyeste budet inne på 26-åringen.

Erlandsen ønsker ikke å kommentere om de har lagt inn et bud eller ikke, men sier samtidig til nrk.no:

– Når spilleren ønsker seg sørover, er det naturlig at vi ser på mulighetene for å få til noe.

Etter det Nordlys erfarer skal TIL ønske seg opp mot to millioner kroner hvis de skal vurdere å slippe Lehne Olsen til en konkurrerende klubb ett år før avtalen går ut. Dette har også iTromsø omtalt tidligere. Så langt skal ingen av budene ha vært nær nok den summen.

– Lillestrøm er en fin klubb

Thomas Lehne Olsen virker overfor Nordlys ikke å ha noe imot interessen fra de gule og svarte på Romerike.

– Det er jo morsomt. Jeg har hatt Arne som trener før, og Lillestrøm er en fin klubb, sier Lehne Olsen.

Han understreker at saken står der den har stått for hans del, der han ønsker seg sørover så fremt TIL får et bud de synes er godt nok. Inntil det skjer, vil han ikke vurdere muligheten for om han forlater TIL eller ikke i vinter.

– Der har jeg egentlig ikke så mye jeg skulle ha sagt akkurat nå. Det er nok Svein-Morten som vet mest og sitter på svarene der, sier Thomas Lehne Olsen.

Artikkeltags