VIF-fansen stormet banen etter Melgalvis-stunt

Lillestrøm-spilleren «plantet» et LSK-flagg i midtsirkelen på Vålerenga kultur- og idrettspark etter lørdagens ydmykelse.

DEL

I feiringen i etterkant av Lillestrøms ydmykelse av Vålerenga på Vålerenga kultur- og idrettspark, valgte gjestenes Aleksander Melgalvis å ta med seg et gult og svart flagg og plassere det i midtsirkelen på banen.

Da kokte det over for et fåtall av Vålerenga-supportere som fortsatt var igjen inne på tribunen. De stormet banen for å ta bort flagget og fortelle Melgalvis at dette ikke var greit. Hakk i hæl kom også vaktene, og det endte først opp med håndgemeng mellom vaktene og VIF-supporterne midt ute på kunstgresset.

Konfrontasjon

Noen få VIF-supportere kom seg forbi og løp mot enden hvor LSKs supportere feiret seieren. Det oppdaget tydeligvis noen av LSKs tilhengere for da de nærmet seg ble det konfrotasjon også mellom en supporter fra hvert lag.

Etter kort tid fikk vaktene kontroll på situasjonen.

Til RB-sporten forklarer Melgalvis at han bare ønsket å lage litt ekstra liv etter at LSK hadde slått erkerivalen med 3-0.

– Det var ikke det lureste jeg har gjort, men det var aldri meningen å provosere noen. Jeg plantet flagget for å lage liv for Kanari-Fansen etter en viktig seier, Det er et derby med følelser, sier Melgalvis.

Snakket med mor og far

Han fikk ikke med seg alt som skjedde etter at han hadde plantet flagget i midtsirkelen på Vålerenga kultur- og idrettspark.

– Jeg merket at det skjedde noe bak meg, men det kom aldri noen til meg da jeg gikk bort til tribunen for å snakke med mutter'n og fatter'n, sier Melgalvis.

LSK-STATISTIKK:

Årets spiller 2019

Toppscorer'n 2019

Assist-toppen 2019

Kort-toppen 2019

FOTO: MORTEN SVESENGEN

FOTO: MORTEN SVESENGEN

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags