Sendingen begynner 19.00!

rb.no kommer tilbake med flere saker utover kvelden.

I tillegg kan du se hele debatten i opptak.

Før debatten

Bakgrunnen for debatten er LSKs 2016-sesong og den påfølgende LSK-evalueringen som Romerikes Blad har gjort gjennom flere artikler i dokumentar- og kommentarform etter at LSK sikret plassen med 1-0-seieren over Molde i siste serierunde.

Debatten starter klokken 19.00 på Strømmen bibliotek kommende torsdag og varer i utgangspunktet til 20.30.

RBs sportsleder Morten Svesengen vil være avisens representant under debatten, som ledes av Glenn Due-Sørensen. Videre vil debattpanelet bestå av:

Kenneth Kvebek, supporterleder i Kanari-Fansen
Owe Halvorsen, styreleder i LSK
Robert Lauritsen, daglig leder i LSK

Torgeir Bjarmann ble også invitert til å delta i LSK-debatten, men sportsdirektøren er forhindret på grunn av reise.

Får du ikke opp sendingen automatisk øverst i saken, kan du se debatten her:

LSK debatt direkte 

Fire temaer

Debatten vil også bli sendt live på rb.no. Det vil bli servert gratis kaffe og pølser til alle som ønsker å overvære seansen. Publikum inviteres også til å stille spørsmål til paneldeltakerne.

– Vi håper på at mange møter opp til en interessant og saklig debatt. De som ønsker å komme med kommentarer og spørsmål til panelet, vil også få sjansen til dette, sier RBs samfunnsredaktør Lars MJ Hansen.

Det er lagt opp til at fire temaer vil bli diskutert under den halvannen time lange debatten.

1. Innledning og pressens rolle: Morten Svesengen forteller om sin artikkelserie og hva RB ønsker å oppnå med den.

2. LSKs sportslige år 2016

3. LSKs økonomi

4. LSKs framtid og veien videre

Styreleder, Owe Halvorsen, ser fram til debatten og skrev følgende i epost til RB, som sto på trykk lørdag 12. november:

«Når det gjelder de øvrige forhold som Svesengen tar opp i sin kommentar, skal jeg møte Svesengen til debatt på livesending på RB torsdag 24. november. Jeg tror det kan bli en interessant debatt der forholdene han tar opp kan diskuteres mer inngående».

– En viktig debatt

Den erfarne mediemannen og LSK-patrioten, Glenn Due-Sørensen, gleder seg til å lede torsdagens debatt på Strømmen bibliotek

– Jeg har alltid vært opptatt av LSK, det er en klubb jeg bryr meg om. Det er fint å kunne være med å bidra til en debatt rundt klubben. Så skal jeg etter beste evne forsøke å styre ordet, slik at det blir en saklig og god debatt om klubben som veldig mange er glad i, sier Glenn Due-Sørensen.

 – Er dette en viktig debatt synes du?

– Ja, fordi klubben betyr så mye. Det er den klubben som har vært lengst sammenhengende på øverste nivå i Norge gjennom tidene. Jeg tror vi må tåle både gode og onde dager. Etter en sesong som denne, hvor laget nesten rykket ned, så er det i hvertfall viktig at man tar en slik diskusjon.

RBs EVALUERING AV LSK:

RB-dokumentar: LSK-året som ble så bratt

Sesongen uten årets spiller

Kristinssons bom ble Erlandsens redning

Nå er det nok, Bjarmann – du må gå!

Markedssuksessen ble en sovepute

Klubbmannen som havnet i feil posisjon