Marius i LSK ut 2018

ÅRÅSEN: Marius Amundsen forlenger kontrakt med LSK ut 2018-sesongen.

DEL

– Marius har holdt et stabilt høyt nivå helt siden han kom tilbake fra Strømmen i fjor sommer. Der hadde han en god utvikling som har fortsatt hos oss. Dette er en underskrift vi er svært glade for, sier LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

Marius Amundsen ble en suksess på direkten da han debuterte, gikk rett inn på laget og har vært der siden.

– Det har vært en opptur for meg å spille for LSK. Jeg har fått tillit under to trenere og er fornøyd med situasjonen. Denne sesongen har jeg vært på banen i alle kampene, og bare måttet gå ut mot Molde på grunn av litt stivhet i lysken, sier han.

– Du har stått fram som en god forsvarsspiller. Hva føler du selv du kan utvikle deg på som spiller?

– Jeg kan bli bedre i alt, så den lista er lang. Men det er jo viktig å gjøre den defensive jobben først og fremst.

– Nå blir de vel en pen lønnsøkning?

– Håper jo at Torgeir har litt mer å komme med.

Sportsdirektøren ser på Amundsen som en av dem som kommer til å bli en støttespiller for LSK de neste årene.

– Han har holdt et høyt nivå fra dag 1, har god fart og er en meget god forsvarer. Han etablerte seg raskt etter å ha hatt en god utvikling i Strømmen. For oss er det spesielt gøy å undertegne en langtidskontrakt med en av våre egne, som ble utviklet her i aldersbestemte klasser, sier Torgeir Bjarmann.

Marius Amundsen debuterte for LSK mot Aalesund i juli i fjor. RB-sporten kåret ham til banens beste etter en sterk kamp. Han gjorde knapt en feil og ryddet opp i stor stil.

Sitt eneste tippeligamål for LSK så langt kom mot Sogndal på Fosshaugane 24. august 2014. Da ble han matchvinner i 1-0 kampen.

- Jeg har som målsetting å score oftere enn jeg gjør. Det er en utfordring og vil bli en bonus om jeg lykkes med det, sier Marius Amundsen.

LIVE: Følg LSK-Mjøndalen live lørdag fra 15.30!

SE MARIUS AMUNDSEN I LSK-MAGASINET FØR MJØNDALEN-KAMPEN:

Artikkeltags