Haakenstad forlenget LSK-kontrakten

Artikkelen er over 3 år gammel

Mats Haakenstad (23) satte torsdag signaturen på en ny LSK-kontrakt. Den binder ham til Åråsen-klubben ut 2020-sesongen.

DEL

– Det var LSK som tok meg inn og har dyrket meg fram. Jeg trives godt i klubben, og jeg er fornøyd med å være her. Da de kom med tilbud om forlengelse, var det enkelt å bestemme seg, sier Mats Haakenstad.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for å ha med Haakenstad videre.

– Forlengelsen er et ledd i å tenke langsiktig. Vi skal bygge klubb for framtida, Mats er med i de planene, sier Simon Mesfin.

Har spilt alle minutter

Haakenstad kom til LSK før sesongen fra 2. divisjonsklubben Fram Larvik. Halvveis i sesongen har han spilt samtlige minutter i Eliteserien for LSK.

– Mats er et prakteksempel på at det finnes gode spillere i 2. divisjon, og han har vist for alle andre at det er mulig å ta det steget, sier Mesfin.

Mistet gleden i Sandefjord

Haakenstad var i Sandefjords førstelagsstall i 2014 og 2015. Han spilte ti kamper på to sesonger, fem av dem i Eliteserien i 2015 før han gikk tilbake til Fram Larvik.

– Jeg måtte få tilbake gleden med å spille fotball. Den hadde jeg ikke i Sandefjord den gangen. Men etter å ha blitt pisket rundt av Petter Belsvik i Fram ett år, så fikk jeg et løft igjen, sier 23-åringen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken