Maric om skovturen: – Jeg hadde flaks

På glattisen: Marko Maric må ty til veldig ulovlige midler etter å ha klønet det skikkelig til på utsiden av 16-meteren. Keeperen mener han hadde flaks at det ikke gikk verre. Foto: NTB scanpix

På glattisen: Marko Maric må ty til veldig ulovlige midler etter å ha klønet det skikkelig til på utsiden av 16-meteren. Keeperen mener han hadde flaks at det ikke gikk verre. Foto: NTB scanpix Foto:

(LSK – Brann 1-3). Først gjorde han sesongens største store tabbe. Deretter var Marko Maric redd for at kvelden skulle bli kronet med en tidlig dusj.

DEL

For keeperens minnet ikke akkurat om en teknisk begavelse da han gjorde sweeperjobb utenfor egen 16-meter. Det så ut som sisteskansen som har vært veldig solid denne sesongen misforsto Tobias Salquist og havnet litt feil.

Uansett touchen ble fryktelig. Den ble reparert med at han slang seg og tok ballen med hendene foran et par Branns-spillere.

Dommer Svein Oddvar Moen valgte å nøye seg med det gule kortet.

– Jeg har ingen anelse om jeg burde vært utvist. Hadde jeg fått rødt kort, måtte jeg akseptert det. Hva kan jeg gjøre? Heldigvis gjorde han ikke det. Jeg var heldig med den avgjørelsen, sier keeperen.

Feil bein

Årsaken til at Maric ikke ble utvist er at dommeren mente han ikke fratok Brann en åpenbar scoringsmulighet. Den vurderingen var trolig en av få store situasjoner kampleder Moen traff på.

Tobias Salquist var en av flere LSK-spillere som var nærmere eget mål enn både ball og Maric.

– Jeg skulle slå den unna med det høyre beinet, men ballen var for nære det venstre. Dermed ble det en veldig dårlig treff. Jeg hadde flaks at det ikke ble mål ut av det og at jeg fortsatt var på banen.

SE STUDIO ÅRÅSEN HVOR KAMPEN OG DOMMEREN BLE GRUNDIG DISKUTERT:

  Tok skylda

  Men før det hadde Maric vært svært slepphendt da han forærte Ruben Yttergård Jenssen Branns 1-2-scoring. Den kom aldri LSK tilbake fra.

  Den tar han alt ansvar for.

  – Det ble selvfølgelig altfor lett for dem. Jeg klarte ikke å holde ballen. Det burde jeg selvfølgelig ha gjort.

  Trener Jörgen Lennartsson er ikke helt enig.

  – Foran det målet gjorde vi så mange feil at jeg knapt kan telle dem. Det var ikke bare Marko.

  – Aldri frispark

  Keeperen var også nær Branns tredje scoring. Men Gilli Rolantssons skudd fant det lengste hjørnet. Men på gjestenes første var han totalt utspilt. Ballen traff hodet til Joonas Tamm i muren.

  – Det skjer i fotball. Sånn ble det dessverre i dag. Noen ganger har det andre laget marginene med seg. Vi må bare se framover.

  Tamm selv mener det aldri var noe frispark, men var også misfornøyd med sin egen opptreden i det som ledet til Petter Strands åpningsmål.

  – Jeg skulle jo ikke klarere dit jeg gjorde. Men jeg mener det aldri var frispark. Det sa jeg også til dommeren før pause. Etter pause sa han til meg at han hadde sett bildene og fortsatt mente det var det.

  SE STUDIO ÅRÅSEN HVOR KAMPEN OG DOMMEREN BLE GRUNDIG DISKUTERT:

   SE HØYDEPUNKTENE I KAMPEN:

    Send inn tekst og bilder «

    Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

    Artikkeltags