Kanari-Fansen legger seg flate i uttalelse i natt

Artikkelen er over 1 år gammel

Kanari-Fansen: «Totalt smakløst forsøk på å gjøre en sak ut av en tragisk ulykke».

DEL

Kanari-Fansens «Mind The Gap»-banner på Brann stadion skapte overskrifter hos nær sagt alle landets aviser søndag kveld.

Banneret viser symbolet til den engelske undergrunnen, og betyr vær forsiktig med mellomrommet mellom vognen og perrongen. Bataljonen-leder Roger Lillebøe-Hansen sier til BA at det er helt tydelig på at banneret spiller på ulykken i Oslo, der en brannsupporter måtte amputere foten etter en t-baneulykke.

Kanari-Fansens talsmann gitt ut i flere medier, også RB, og avviste denne koblingen. Natt til mandag legger styret i Kanari-Fansen seg flate i en melding på facebook:

Her er meldingen i sin helhet:

Kanari-Fansen tar sterk avstand fra det skamfulle banneret på Brann Stadion

Kveldens fotballkamp på Brann Stadion ble dessverre skjemmet av et skammelig banner som ingen oppegående Kanari-Fans ønsker å være bekjent av. Budskapet på banneret kan på ingen måte tolkes som noe annet enn et totalt smakløst forsøk på å gjøre en sak ut av en tragisk ulykke som rammet en ung Brannsupporter tidligere denne sesongen.

På banen og tribunen er vi konkurrenter, men utenfor er vi forent av vår kjærlighet for fotball. Vi ønsker ingen supportere noe vondt, uavhengig av hvilken klubb de måtte ha kjærlighet til.

Vi ønsker med dette å ta fullstendig avstand fra budskapet på banneret og oppfordrer de som har laget det til å beklage på det sterkeste.

Denne saken er ikke ferdig for vår del, det må ryddes internt.

Styret i Kanari-Fansen

«LSK trenger ikke slike supportere i kampen for å overleve i Eliteserien» 

Artikkeltags