Sponsorer sørger for gratis busser til Brann-kampen

GRATIS BUSS: Håkon Henriksen (t.h) kan fortelle at det blir gratis busser til neste bortekamp. Her avbildet sammen med Bøffelbergets Håvard Malones og Kim Kristiansen fra Kanari-Fansen.

GRATIS BUSS: Håkon Henriksen (t.h) kan fortelle at det blir gratis busser til neste bortekamp. Her avbildet sammen med Bøffelbergets Håvard Malones og Kim Kristiansen fra Kanari-Fansen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Sponsorer har sørget for at Kanari-Fansen kan sende to busser gratis til neste bortekamp mot Brann i Bergen.

DEL

– Det er deilig for et supporterhjerte at klubbens samarbeidspartnere ser viktigheten av at fansen er med, sier styremedlem Håkon Henriksen i Kanari-Fansen.

Han hadde brukt tirsdagen på å ringe rundt for å samle inn penger til bussene.

– Mange har et bankende hjerte for sportsklubben og det var veldig enkelt å skaffe pengene. De jeg tok kontakt med har vært veldig positive, fortsetter Henriksen.

Til nå har Øie eiendomsutvikling (Per Berg), Halvorsen og Co. (Owe Halvorsen), Hvam Invest AS (Peter Dybvad), Nortek AS (Bjørn- Fredrik Johanssen) og DNB (Ole Martin Sunde-Jordet) sponset bussturen med 45.000 kroner.

– Klubbens sponsorer har hevet seg med og sørget for at så mange supportere som mulig tar turen. De fortjener all publisiteten de kan få, sier en glad Henriksen før han fortsetter:

– Dette viser jo bare hvor fantastisk næringslivet i Lillestrøm er.

Mobilisering

VIKTIG: Ansvarlig redaktør Magne Storedal mener LSK har betydd enormt mye for Romerike.

VIKTIG: Ansvarlig redaktør Magne Storedal mener LSK har betydd enormt mye for Romerike. Foto:

Gratisbussene kommer som en fortsettelse av mobiliseringen som er blitt gjort i forkant av kampene mot Odd og Stabæk de siste serierundene.

Mot Sogndal var «Bøffelberget» endelig tilbake på Åråsen og til bortekampen mot Stabæk sørget Snorre Data for gratis busser.

– Den enorme mobiliseringen som er blitt gjort i forkant av disse kampene viser alvoret i situasjonen som LSK har havnet i. Nå er det viktig at vi viser vår støtte og forhåpentligvis beholder LSK i Tippeligaen.

Romerikes Blad hengte seg også med på mobiliseringen og startet emneknaggen #påveitilåråsen og oppfordret alle om å ta turen under kampen mot Sogndal.

– Det skulle bare mangle at mange møter opp. Betydningen LSK har hatt for dette området har vært enorm. Klubben er en merkevare, sa redaktør i Romerikes Blad, Magne Storedal.

Håper på fulle busser

Til Bergen håper Henriksen nå å fylle begge bussene for å støtte laget i kampen mot nedrykk.

– Vi har god tro på at vi skal klare å fylle bussene. Kanari-Fansen skal synes på Brann Stadion, sier han.

Et LSK-vendepunkt i tolvte time 

Med helgens seier over Stabæk ligger LSK poenget bak kvalifiseringsplassen før turen til Bergen. Henriksen tror det blir kommer til å bli en veldig jevn kamp for å holde plassen.

– Jeg håper virkelig at dette går hele veien. Akkurat nå frykter jeg at det skal bli så jevnt at det kan bli avgjort på målforskjell.

PS: Henriksen opplyser at Kanari-Fansen nå jobber med å sørge for gratisbusser til det som kan bli en avgjørende kamp i bunnstriden mot erkerival Vålerenga.

Artikkeltags